REBiRTH: Datum start Early Bird Ticket sale bekend!

REBiRTH: Datum start Early Bird Ticket sale bekend!

In april 2020 is het weer tijd voor Rebirth! Ga los in het Brabantse Haaren van vrijdag 10 t/m zonder 12 april. Er is nog niet veel bekend gemaakt over dit festival, maar daar komt nu gelukkig verandering in. Ze hebben namelijk laten weten op welke datum de Early Bird Ticket sale start!

Rebirth Festival
Rebirth is een festival voor alle hardstyle liefhebbers. Ga los bij een van de vele stages en geniet van het “infinity” gevoel dat dit festival je meegeeft. Naast de hardstyle stages, zijn er aankomende editie waarschijnlijk weer twee of meerdere stages aanwezig zonder hardstyle. Perfect als je van afwisseling houdt. Bij Stage #Beetje dansen kon je vorig jaar onder andere losgaan op $hirak en Dyna. Bij de Feest Arena knalt de Hollandse gezelligheid eruit!

© Facebook Rebirth

Early Bird Ticket sale
Yess, de kaartverkoop gaat nu echt bijna van start. Vanaf dinsdag 26 november zijn de Early Bird Tickets te koop. Zorg ervoor dat je jezelf registreert. Je kan hierdoor tickets met €5,- korting scoren. Let op! De pre-registratie eindigt aan het eind van deze week (17 november).

Algemene info
Rebirth vindt plaats van vrijdag 10 t/m zondag 12 april. Het festival ligt gelegen op de Raamse Akkers in Haaren. Waarschijnlijk is er dit jaar ook weer plek voor een camping, maar dit is nog niet bevestigd. Het festival is toegankelijk voor iedereen die minimaal 17 jaar is.

12 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter