Rebirth Indoor Festivals: Rebellion & Reactivate!

Rebirth Indoor Festivals: Rebellion & Reactivate!

Je bent vast wel bekend met Rebirth Festival wat elk jaar de stad Haaren in Brabant een weekend onveilig maakt. Maar wist je dat Rebirth als organisatie ook jaarlijks meerdere events organiseert? In november staan er twee indoor festivals op de planning! Lees hier meer over de events REBELLiON & REACTiVATE!

Rebellion 2019

REBELLiON: Call of the Dome

23 november | 14:00 – 01:00 | Secret Location

Met een selectie van de meest Raw en talentvolle artiesten vindt REBELLiON plaats in een geheime locatie in Haaren. Niemand minder dan onder andere Warface, Malice, Bloodlust en natuurlijk Rebelion zullen in deze geheime Dome het podium onveilig maken. De locatie is dit jaar nog groter en zo aangepast dat dit misschien wel de meest succesvolle editie tot nu toe wordt! Ben jij gek op ruwe kicks? Dan is REBELLiON 2019 zeker een aanrader voor jou! Check vooral de eventpagina voor meer info en tickets en Join the Rebellion! Als je juist gek op classics in Hardstyle bent, lees dan snel verder voor het volgende event!

 

Reactivate 2019

REACTiVATE: The Classics Company

30 november | 14:00 – 01:00 | Secret Location

Maak je borst maar nat! 15 Hardstyle Classics legendes met 3 speciale acts! Van Noisecontrollers tot Ran-D of The Pitcher, op REACTiVATE herleef jij de gouden periode van de Harder Styles! Net als op REBBELLiON heeft dit event een geheime locatie genaamd de Dome. Met speciale aanpassingen om de kwaliteit van de muziek nog beter te maken kun je hier van dag tot nacht genieten van alle acts! Is dit iets voor jou? Check dan meteen de eventpagina voor meer info en tickets! It’s time to Reactivate! 

Heb je ook nu al zin in een feestje? Check dan onze agenda!

 

Foto’s: REBELLiON & REACTiVATE Facebook pagina

4 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter