Report: Awakenings x Joseph Capriati invites

Report: Awakenings x Joseph Capriati invites

Amsterdam Dance Event! De festival week waar veel bezoekers van verschillende nationaliteiten op af komen. Vooral de feestjes van Awakenings, zowel in de Warehouse Elementenstraat als in de Gashouder zijn geliefd. Vandaag zijn we aanwezig bij de laatste locatie. Het Westerpark is goed bereikbaar via zowel openbaar vervoer (2,5km van Amsterdam centraal) als met de auto (parkeergarage naast de deur).

Op zaterdagnacht van 19 op 20 oktober stond het feestje van Joseph Capriati Invites op het programma. Met in de hoofdrol het top duo Capriati en Mister Cox. Beide draaien ze zelf 2 uur apart en 1 uur b2b, dat belooft wat!

Invited
Joseph weet dit jaar weer een lekker lijstje dj’s op te trommelen! Alle 5 met dezelfde style, in een woord te omschrijven: bass. Je kent ze wel, Gianni Callipari, ANNA, Luigi Madonna en Carl Cox!

awakenings-joseph

© Photo-Company.nl

Dance Dance Dance
De avond begint met Callipari, die net als ANNA zijn debuut mag maken in de Gashouder. Dat is blijkbaar voor een DJ een hele eer! Dat is naar mijn zeggen zeker wel begrijpelijk, de silo met het beste geluidsysteem en lichtshow. Na een korte tijd in een rij voor de muntjes te hebben gestaan lopen we meteen door naar de bar voor en drankje en verderop in de zaal een frietje te eten. Waarna we ons klaar gaan maken voor de opening van Luigi Madonna die niet anders dan bommen heeft lopen smijten!

Heerlijk om te weten dat het zo’n avond gaat worden. Want ook ANNA laat zien wat ze kan, vanaf minuut één harde bass en een perfect tempo. Carl Cox volgt hierna waar ik waarschijnlijk niks over hoeft te vertellen, de techno man weet wat hij moet doen. Ook de heerlijke b2b met Joseph valt goed in de smaak, iedereen maar dan ook iedereen gaat los waardoor en dus ook een heerlijke sfeer ontstaan in de Temple of Techno! Al het vuurwerk en de heftige lichtshows maken het helemaal af. Mijn favoriet Capriati heeft ook weer bewezen waarom hij dat is, als je denkt dat de bass niet harder kan, hij doet het gewoon!

Volgend feestje in de Gashouder
Met de jaarwisseling zijn er nog drie feestjes van Awake gepland! Op 30 december 22:00 uur tot 31 december acht uur lang met onder andere Amelie Lens en natuurlijk een Awakenings om het nieuwjaar in te knallen met onder andere Pan Pot. Voor meer info of kaartjes zie verder op onze website.

awakenings-joseph-footer

© Photo-Company.nl

Header foto: © Photo-Company.nl

29 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter