Report: Chin Chin Festival 2019

Report: Chin Chin Festival 2019

Opnieuw was dit jaar Chin Chin Festival in de Tuinen van West en ondanks de regenbuitjes hebben we enorm genoten! Dansend van stage naar stage en tussendoor naar Chinatown voor de heerlijkste hapjes om vervolgens te zwieren in de zweefmolen. Het perfecte Chin Chin feeling tussen de geluks-katjes en de palmbomen!

Eten – Spelen – Dansen
Dit eindeloze terrein neemt je mee in de ‘Chin Chin Club’ feeling: een totaalervaring, waar je constant vermaakt en verrast wordt. Met zes verschillende stages waar je schaamteloos kan dansen, heerlijke drankjes in overvloed zijn en met een onderdompeling in Oriëntaalse eettentjes, was deze ervaring compleet!

 

chin_chin_festival_report

©KIRSTENVANSANTEN

 

Het reuzenrad en de zweefmolen gaven het terrein een extra boost, letterlijk en figuurlijk! Maar als je dit niet aankon, kon je ook nog iemand uitdagen voor een potje bij de pingpongtafels. Mocht je helemaal geen behoefte hebben om rondjes te draaien, dan kon je je flink vermaken bij de photo wall. Al je instagram followers laten weten dat jij op dit toffe festival aanwezig was.

Na regen komt zonneschijn met een mooie zonsondergang
Aan het einde van de middag begon het wat te spetteren. Dit mocht de pret niet drukken want er werd ondanks de regen flink door gedanst. Gelukkig voor de hevigere buitjes was Loco’s House of Cirque overdekt. Schuilen met de heetste techno hitjes was zo erg niet! Toen de avond aanbrak kwam de zon uiteindelijk toch nog even kijken. Dit zorgde voor een prachtige zonsondergang waardoor Chin Chin festival een magische gloed kreeg. Heerlijk om zo de dag af te sluiten om vervolgens met een voldaan gevoel naar huis te gaan.

 

chin_chin_festival_verslag

©KIRSTENVANSANTEN

 

Losgaan op de heetste hitjes
Stil staan was geen optie deze dag.. Voor wie ervan houdt om helemaal uit zijn bol te gaan, moet en zal zeker volgend jaar naar Chin Chin festival gaan. Van Shaggy tot Britney, tot zelfs Benny Rodrigues, er was voor ieder wat wils. Dynasty was een heerlijke grote stage maar de knussere plekjes zoals Friday freshness x Geroezemoes of Mimi waren ook zeker niet te missen! Ook niet geheel onbelangrijk, je kon je moves zo uitgebreid mogelijk maken, want ruimte om die heupjes los te gooien was er bij iedere stage genoeg!

Al met al, het perfecte festival om flink los te gaan met vrienden en omringd te zijn met een goede sfeer! Wij zijn er volgend jaar zonder twijfel weer bij.

 

chin_chin_festival_verslag_2

©KIRSTENVANSANTEN

Foto’s: ©KIRSTENVANSANTEN, Chin Chin Facebook

10 juli 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter