Report: Dancetour Zwolle

Dancetour is een evenementen organisatie met al motto ‘Bringing people together’. Ze organiseren elk jaar twaalf evenementen binnen Nederland. Dancetour is een gratis evenement voor alle leeftijden. Op 20 juli werd Dancetour in Zwolle georganiseerd.

We kwamen rond een uur of drie aan in Zwolle helaas was het feest niet goed aangegeven en moesten we even zoeken. Toen we richting de ingang van het feest liepen merkte we al dat er een lekkere feestsfeer hing en konden we niet wachten om binnen te zijn. Eenmaal binnen kochten we munten en gingen we naar het toilet. Voor 10 euro had je 4 munten en voor de wc moest je een halve munt betalen en hiermee kreeg je een stempel waarmee je de hele dag naar de wc kon. Er was 1 stage en een best lekkere line-up.

10462707_10152635124229575_9032383686000101370_n

De locatie was best klein maar je mag ook niet veel verwachten van een gratis feest. De sfeer was goed en er waren gasten van alle leeftijden aanwezig. Op een gegeven moment roept de MC om dat we een minuut stilte houden voor de slachtoffers van het vliegtuig ongeluk. Dit was erg mooi en (bijna) iedereen was muisstil. Ik zelf kreeg er kippenvel van en vond het erg goed dat de organisatie dit heeft gedaan.

Rond een uur of zes begon het best hard te regenen. Dit was erg jammer vooral omdat er nergens plek was om te schuilen en de parasollen werden weggehaald. We besloten toen om even van het terrein af te gaan en ergens te gaan schuilen aangezien we allemaal erg korte kleren aan hadden. Om acht uur begon het weer op te klaren en gingen we terug naar het feest. We waren niet de enige die van het terrein afgingen om te schuilen daarom moesten we opnieuw in de rij staan om naar binnen te kunnen. Na de bui was het zeker een stuk rustiger en ik vond dat de muziek aan het einde een beetje tegenviel. Maar dit kwam waarschijnlijk omdat ik het vergeleek met de muziek die er in de middag werd gedraaid.

Het was een erg leuk, gezellig en vooral goedkoop feestje en dat in positieve zin. Heb je zin gekregen om dit leuke feestje te bezoeken er komen dit jaar nog vijf dancetours. 27 juli in Goes, 10 augustus in Apeldoorn, 17 augustus in Roosendaal, 24 augustus in Tilburg en 4 september in Doetinchem.

Pluspunten  Minpunten
Gratis entree Geen overdekking
Alle leeftijden Weinig variatie aan eten
Redelijk goede line-up
Minuut stilte voor de slachtoffers

 

23 juli 2014

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter