Report: Don’t Let Daddy Know (DLDK) 2016

Report: Don’t Let Daddy Know (DLDK) 2016

Op zaterdag 5 maart 2016 vindt DLDK voor de derde keer plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Don’t Let Daddy Know is een dance-event van de organisatie E&A events. Ze veroveren de hele wereld met dit geweldige concept. Van Hong Kong, Manchester en Antwerpen tot Istanbul. Nederland hoort gelukkig ook thuis in dit rijtje en ook deze editie is volledig uitverkocht! Met Steve Angello als headliner beloofd het weer een spectaculaire avond te worden vol entertainment en muziek.

Don’t Let Daddy Know wat heb jij ons een geweldige avond bezorgt. Van binnenkomst tot de last song heb je onze aandacht geen seconde verloren. Een heerlijke line-up, geweldige locatie en het perfecte publiek. Visuals van uitstekend niveau en een avond vol verassende momenten.

20160305_dldk_delio-81

De deuren opende om 10:00 uur en er stond al een lange rij vol met nieuwsgierige gasten. Bij binnenkomst kreeg iedere bezoeker een cool bandje. Dit bandje begon rond het midden van de nacht licht te geven. Dit versterkte het gevoel van eenheid onder het publiek en gaf het publiek het gevoel dat zij betrokken werden bij de stage en de gehele show. De stage was geweldig, het bestond uit meerdere vierkanten platen die op elke mogelijke manier licht gaven. Voeg daarbij de geweldige lasers toe en je hebt steeds een ander uitzicht waar je in kunt verdwalen. We mogen het geweldige plafond van DLDK natuurlijk ook niet vergeten. Zes grote platen hangen in de lucht, deze komen zo nu en dan in beweging met lichten en lasers. Ja, dit geeft het ultieme gevoel van clubbing on the next level. Hoe later het werd hoe mooier de lasers en de visuals werden.

Het was niet te missen dat Steve Angello de headliner van de avond was. Zijn intro was erg verassend en indrukwekkend. Als het ware rees er een engel naar boven waar die werd omringd door wit licht. Ik keek mijn ogen uit en toen ik om mij heen keek zag ik nog vele andere bezoekers met glinsteringen in hun ogen. Vol verbazing en geluk werd dit moment beleefd. Daarmee wil ik de overige intro’s niet onderuit halen, want ook deze waren prachtig. De intro’s begonnen met een rustig liedje, gevolgd door een stem die meeslepende en feelgood teksten uitsprak. Met alle lasers, dansers, vuurblazers en confetti gaf dit genoeg energie om weer volledig los te kunnen gaan op de set van de volgende DJ.

20160305_dldk_delio-27 20160305_dldk_delio-5

Timetable

22:00 – 22:55 ASONN
22:55 – 23:55 DON DIABLO
23:55 – 00:55 DANNIC
00:55 – 01:55 SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
01:55 – 03:05 STEVE ANGELLO
03:05 – 04:05 BLASTERJAXX
04:05 – 05:00 SEM VOX
05:00 – 06:00 R3HAB

De muziek was erg opbouwend en ging van trance tot progressive house. Liedjes waar je je lichaam zijn werk kan laten doen en liedjes waar je lekker op mee kan zingen. Een perfecte mix om een hele nacht te kunnen feesten. De muziek stond wel heel erg hard en dit is zeker lekker om de bass goed te voelen. Wel vind ik dat de organisatie meer mag wijzen op de gevolgen van gehoorbeschadiging. Zo kunnen wij allemaal nog veel meer edities van dit geweldige feest beleven.

Het publiek is erg divers en er zijn vlaggen van verschillende landen aanwezig. Van Spanje en Italië tot Polen, maar het merendeel van de bezoekers kwam uit Engeland. Zij komen speciaal voor DLDK naar de Ziggo Dome in Amsterdam en zijn dus vastberaden om er een onvergetelijke avond van te maken. De sfeer is mede daarom de hele nacht ontspannen en feestelijk. De merchandise werd goed verkocht, vele bezoekers liepen rond met een t-shirt of een pet van DLDK. Hierdoor, en door het dragen van een lichtgevende armband, kreeg het publiek een gevoel van eenheid en dit bevorderde de onderlinge sfeer.

20160305_dldk_delio-1 20160305_dldk_delio-33

De Ziggo Dome is een uitstekende locatie voor een event als DLDK. De zaal is groot, de locatie is goed te bereiken, er zijn tribunes rond de zaal aanwezig en de bezoeker kunnen van alle faciliteiten van de Ziggo Dome gebruik maken. Als VIP kreeg je toegang tot het middengedeelte van de eerste verdieping. Zij hadden een goed uitzicht op de stage, zitplekken en een bar. Een minpuntje over de locatie was dat er bijna de hele avond een lange rij stond bij de toiletten.

Don’t Let Daddy Know is een feest die jij als FestivalFan zeker eens moet bezoeken. Het is een waardige vervanger voor een festival in de tijd dat we aan het wachten zijn op het festivalseizoen.

Pluspunten
Geweldig concept
Verassende show
Goede line-up
Perfecte locatie
Heerlijke sfeer
Uitstekende kwaliteit visuals en lasers
Minpunten
Lange wachtrijen wc’s
Te weinig kluisjes

Don’t Let Daddy Know 2016 Aftermovie

Zodra de aftermovie verschenen is zal deze hier geplaatst worden. Wij kunnen niet wachten om deze geweldige nacht te herbeleven.

Officiële anthem van Don’t Let Daddy Know

Don’t Let Daddy Know 2016 trailer

 

12 maart 2016

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter