Report: Don’t Let Daddy Know Amsterdam 2017

Report: Don’t Let Daddy Know Amsterdam 2017

Vijf jaar geleden begon E&A Events met het concept Don’t Let Daddy Know op het magische eiland Ibiza. Vandaag de dag is het een wereldwijd fenomeen geworden en reist de organisatie jaarlijks de hele wereld over met haar concept. Wie jarig is trakteert dus dit jaar worden we verwend met de eerste Don’t Let Daddy Know Weekender. Op vrijdag 3 maart en zaterdag 4 maart staat de Ziggo Dome in Amsterdam weer volledig in het teken van Don’t Let Daddy Know.

Het is een geweldige vijfde editie met een ultieme line-up. Fans van over de hele wereld komen samen in Amsterdam om er een geweldige editie van te maken. Don’t Let Daddy Know heeft het weer voor elkaar gekregen om een clubgevoel te creëren in de mega grootte Ziggo Dome. Bergen confetti wordt de zaal in geschoten, het regent mega ballonnen en de lasers en visuals zijn weer van top niveau. Alle bezoekers bij elkaar zorgen voor een topsfeer en de organisatie doet er dan ook alles aan om iedereen verbonden te laten voelen met de Don’t Let Daddy Know familie.

De eerste weekender van Don’t Let Daddy Know is volledig uitverkocht. Dagtickets voor dit feestje kosten €57 en een weekendticket €105. De Ziggo Dome is een prachtige locatie voor een feest als dit. Voor elke bezoeker is de locatie goed te bereiken en de Ziggo Dome is voorzien van alle gemakken voor een evenement. Kluisjes, garderobe en horeca zijn er allemaal voldoende. In het midden van de achterste tribune is een VIP-deck opgebouwd. Deze is alleen toegankelijk met een VIP bandje en hier heb je een volledig uitzicht op de stage en de zaal. Het is versierd met ballonnen, staan statafels en er is een privébar.


Photocredits by: Rutger Geerling / Rudgr.com

Op het moment dat wij rond een uurtje of 11 bij de Ziggo Dome aankomen is het nog niet heel druk. Er staat een niet te lange rij en dit hebben we wel eens ander meegemaakt. Eenmaal binnen in de Ziggo Dome krijgen we net als vorig jaar een wit bandje die vannacht licht gaat geven. Daarnaast skaten er enkele dames door de hal die bezoekers een sticker geven. Vele bezoeker kopen graag een Don’t Let Daddy Know artikel bij de merchandise bali. Je kunt hier werkelijk van alles kopen van petjes, shirts, truien, vlaggen en sjaals. Al deze details zorgen ervoor dat elke bezoeker zich vanaf moment één lid voelt van de Don’t Let Daddy Know family.


Photocredits by: Rutger Geerling / Rudgr.com

Asonn draait een heerlijke opwarm set terwijl de Ziggo Dome zich vult met bezoekers. Third Party begint de tweede set te draaien na een indrukwekkende intro die we van Don’t Let Daddy Know gewend zijn. De stage komt tijdens deze set al steeds meer tot leven. De stage is volledig opgebouwd uit ledlampen en hierdoor is het mogelijk om veel visuals en verschillende kleuren te tonen. Ondertussen is de zaal goed gevuld en is het publiek opgewarmd. Nicky Romero verschijnt op het podium en het publiek gaat los. Aan het plafond hangen tientallen balken die tijdens deze set naar beneden komen en verlicht worden. Dit geeft een echt clubgevoel en dit is precies wat Don’t Let Daddy Know wil bereiken. Een clubgevoel creëren in een gigantische ruimte zoals de Ziggo Dome.

Om twee uur is het tijd voor de nummer 2 uit de DJ Mag top 100, Dimitri Vegas en Like Mike. Ze laten vanavond weer eens zien waarom zij een plek in de top drie van de beste DJ’s van de wereld verdienen. We horen van alles voorbij komen, eigen muziek en oude bekende deuntjes. Ze draaien HARD en het publiek wordt helemaal wild. Rond het midden van hun set stellen ze voor om iets nieuws te gaan doen en ze hebben ons daarvoor nodig. Ze nodigen twee gasten uit om op het podium te komen. Samen met hen staan ze voor de draaitafel en doen zij voor wat de rest van het publiek moet doen. Het hele publiek springt van links, links, links naar rechts, rechts, rechts. Wat een geweldig uitzicht geeft dit om het hele publiek enkele meters van links naar recht te verplaatsen, want echt iedereen doet mee.


Photocredits by: Rutger Geerling / Rudgr.com

Om drie uur maken Dimitri Vegas en Like Mike plaats voor Showtek. De meeste bezoekers lijken op dit moment even te voldoen in hun behoeften. Het is overal erg druk bij de toiletten en barren. Zowel Showtek als Blasterjaxx draaien een lekkere set waarbij je kunt genieten van mooie show van visuals en lasers. Aan Headhunterz de eer om de eerste weekender van Don’t Let Daddy Know af te sluiten en zij doen dit vooral door nog even harde muziek te draaien. Hardstyle en House wisselen elkaar af. Om half 6 hebben zij nog een verassing voor ons, Lil Kleine komt ‘drank en drugs’ live rappen. Daarna is het alweer tijd om rustig aan richting de uitgang te gaan.

Het was een heerlijke vijfde editie en eerste weekender van Don’t Let Daddy Know. Mensen van over de hele wereld zijn in Amsterdam samen gekomen om er een onvergetelijke editie van te maken. Bedankt Don’t Let Daddy Know! We will hope to see you again next year!

Timetable

Friday
22:00 – 23:00 Mike Williams
23:00 – 00:00 Dannic
00:00 – 01:00 Sem Vox
01:00 – 02:00 Don Diablo
02:00 – 03:30 Tiesto
03:30 – 04:30 W&W
04:30 – 06:00 Ummet Ozcan
Hosted by Mc Gee
Saturday
22:00 – 23:30 Asonn
23:30 – 00:45 Third Party
00:45 – 02:00 Nicky Romero
02:00 – 03:00 Dimitri Vegas & Like Mike
03:00 – 04:00 Showtek
04:00 – 05:00 Blasterjaxx
05:00 – 06:00 Headhunterz
Hosted by Zawdi Mc

Alles op een rijtje

Pluspunten
Prachtige locatie
Familiegevoel
Clubgevoel
Geweldige line-up
Minpunten
Weinig aandacht voor 5 year anniversary
Geen zitgelegenheid op VIP-deck

Aftermovie Don’t Let Daddy Know Amsterdam 2016

7 maart 2017

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter