Report: Don’t Let Daddy Know

Report: Don’t Let Daddy Know

Op zaterdag 21 februari 2015 vond het volledig uitverkochte Don’t Let Daddy Know plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. E&A Events is de organisator van dit grootte wereldwijde evenement. Zij beschrijven het evenement als een rollercoaster rit door een intense manier van feesten. ‘You will experience more than you can ever imagine’. Na deze quote gelezen te hebben op de website, verwachten wij veel van het evenement en wij hopen vol met spanning dat deze verwachtingen uit zullen komen.

Bij binnenkomst krijgen de eerste bezoekers een lichtgevend polsbandje, net als tijdens Tomorrowland branden deze bandjes op de beat en geven een extra visual wat de beleving van het feest nog intenser maakt. De Ziggo Dome staat geheel in het teken van DLDK, de stage en opgehangen driehoeken aan het plafond veranderen telkens van hoogte en dit maakt het erg levendig. De Ziggo Dome is een prachtige locatie voor grote evenementen als DLDK. Er zijn genoeg barren, wc’s en rookhokken. Helaas waren alle kluisjes al uitverkocht en had je alleen nog de mogelijkheid om je jas en tas op te hangen aan de kapstok. Hier merkte we al aan dat er veel te veel bezoekers waren op het evenement. Toen we de zaal in liepen was het enorm druk al helemaal achter in de zaal had je geen ruimte waar je lekker kon dansen. Gelukkig konden we ook de tribune op en hier kon je alles goed mee maken en had je ruimte om te dansen en kan je zitten als je dit wilt. Op de tribunes was het gezellig en vanaf deze plek kon je het geheel van de visuals goed bekijken. Je kon hier ook goed zien wat de bedoeling was van de lichtgevende armbandjes. De zaal gaf licht, de bezoekers leken één te zijn. Door de armbandjes zijn we allemaal echt een onderdeel van het feest en niet slechts bezoekers.

TIMETABLE
22:00 – 23:00 NEW_ID
23:00 – 00.00 SEM VOX
00.00 – 01.00 DENIZ KOYU
01.00 – 02.00 DIRTY SOUTH
02.00 – 03.30 MARTIN GARRIX
03.30 – 05.00 UMMET OZCAN
05.00 – 06.00 QUINTINO
HOSTED BY ZAWDI MC
PLUSPUNTEN
GEWELDIGE LINE-UP
PRACHT LOCATIE
LICHTGEVEND BANDJE
UITSTEKENDE KWALITEIT VISUALS
UITSTEKENDE KWALITEIT GELUID
GOEDE SFEER
MINPUNTEN
TE DRUK
GEEN KLUISJES
GLAD OP SOMMIGE PLEKKEN
ROKEN IN ROOKHOK

Een heerlijke line-up met house dj’s, met als headliner de enige echte Martin Garrix. Dat hij de held is van de avond merken wij op het moment dat de klok 01:59 slaat, iedereen staat met spanning te wachten en met zijn telefoon in zijn hand. Martin Garrix word aangekondigd, het publiek word gek. De visuals beginnen nog meer tot leven te komen. De driehoeken aan het plafond zweven helemaal omlaag en wanneer de beat kei hard door de zaal galmt blaast er rook en lucht uit de driehoeken wat een enorme kick geeft aan heel het publiek. Martin Garrix gaat los en krijgt het publiek helemaal met zich mee.

Het publiek is erg divers en iedereen lijkt het naar zijn zin te hebben. Het valt me op dat er veel bezoekers uit Engeland zijn gekomen voor dit feest. Heel veel bezoekers blijven tot het alle einde, niemand lijkt snel te zijn uitgekeken op wat DLDK zijn bezoekers te bieden heeft. Mijn verwachtingen van dit feest zijn meer dan uitgekomen, DLDK heeft mij een ervaring gegeven die ik niet eerder heb ervaren.

28 februari 2015

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter