Report: Elrow x STRAF_WERK Klokgebouw 2019

Report: Elrow x STRAF_WERK Klokgebouw 2019

Afgelopen weekend was Festival Fans aanwezig op de uitverkochte editie van Elrow x STRAF_WERK Klokgebouw 2019.

Elrow.. dat feestje waar je wakker wordt met confetti in je bed. Daar moest en zou ik ooit naartoe gaan! En wat een geluk, STRAF_WERK gaf samen met Elrow een feestje in het Klokgebouw in Eindhoven. Nog lekker dicht bij huis ook!

Lasers of confetti? 

Een uitverkochte editie waar de keus tussen lasers of confetti moeilijk was. Het feestje kende 2 area’s: Elrow en STRAF_WERK. Waarbij er nooit genoeg confetti was bij Elrow en de lasers strak schenen in de STRAF_WERK area.

ELROW 

Van techhouse naar deephouse naar techno, van alles was er in deze area te horen. Met de meest gekke psychedelische figuren om je heen! Het kon niet gek genoeg.. Danseressen, dieren, paraplu’s, bomen, paddestoelen, bloemen, heel veel gekleurde lichten en gekke printjes. Een échte Elrow area dus.

Toman en Viviana Casanova draaiden deze area vanaf het eerste uurtje vol waarna Ida Engberg, Eddy M het overnamen en Skream werd vervangen door ANOTR. Alan Fitzpatrick sloot deze krankzinnige area af.

Vanuit het decor boven ons vielen ontelbare inflatables naar beneden. Waardoor op een gegeven moment een heleboel bezoekers rondliepen met hoedjes, brillen en inflatables, dat kon niet anders dan dat ze vooraan hadden gestaan bij Elrow! En Rowmeo was er natuurlijk ook bij, dé Elrow mascotte! 

Cashless

Het feestje was volledig cashless, mega easy! Lekker direct aan de bar betalen met je pinpas of telefoon. Had je alleen contant geld bij je? Dan kon een betaalkaart opladen bij de kassa. Een beker kocht je bij je eerste biertje voor €1 en deze leverde je telkens weer in, geen bekertjes op de grond te vinden dus!

STRAF_WERK

We begonnen in de SRAF_WERK area met Kevin de Vries & VNTM, zuivere techno zonder poespas. Strak, industrieel en net als in een bunker. De lasers sierde de zaal en zorgde voor de extra techno vibe in deze area. 

Helaas had Stephan Bodzin zijn gig moeten cancelen vanwege gezondheidsproblemen maar gelukkig loste Recondite en Âme dit vlekkeloos op door beide net wat langere sets te draaien.

Met de trap richting het balkon voor een goede overview, het was er de gehele avond druk. Het gaf een mooi beeld van de ravers en de lasershow.

De echte diehards konden nog tot een uurtje of 7 door in de vroege ochtend. Rond een uurtje of 4 lieten wij het voor gezien en sloten wij deze prachtige avond af bij ANOTR bij de Elrow stage.

Elrow x STRAF_WERK, tot volgend jaar?

Foto’s: Facebook SW

16 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter