Report: FestiTent

Report: FestiTent

DSC_0383Festivalfans heeft vorig weekend overnacht in een FestiTent op de camping van Solar Weekend. FestiTent is een organisatie die kant-en-klare tenten levert op festivalcampings. De tenten zijn van hoge kwaliteit en dankzij de anti-condens in de tent word het niet klam, te warm of te koud. De tent wordt voor je op gezet en je kunt er zelfs voor kiezen om een luchtbed,slaapzak en stoelen en een tafel er bij te huren. Zo kun je optimaal genieten van het festival, zonder het gesjouw en puzzelen aan je tent.

Toen wij zaterdag op de camping aan kwamen waren we erg blij dat we geen tent, luchtbed en slaapzak bij ons hadden. We hadden namelijk onze handen al vol aan onze weekendtassen, koelbox en stoeltjes. Alles stond al voor ons klaar  en we konden gelijk genieten van het feest. De sfeer bij de FestiTenten was erg relaxt, alle buren kwamen gezellig een praatje maken. Er kwamen ook veel mensen die niet in de zone zaten omdat wij zo goede plek hadden gekregen.

FestiTent had de beste plek van de camping gereserveerd. We zaten dicht bij de ingang en hadden een mooi plekje langs het water. De tenten stonden als een straatje naast en achter elkaar. In tegenstelling tot alle andere tentplaatsen waar alles door elkaar heen stond en waar je bijna geen ruimte had om lekker te chillen buiten de tent.

DSC_0380DSC_0169

Het weer was tijdens het weekend over het algemeen heerlijk zomers. Helaas hebben we ook zware buien gehad. Op het moment dat de bui eraan kwam checkte de medewerkers van FestiTent of alle tenten goed dicht zaten. Het is erg fijn om te weten dat er mensen bij je tent aanwezig zijn die het allemaal in de gaten houden als jij lekker aan het feesten bent.

 

DSC_0619

Wij hebben de overnachting zeer positief ervaren. Naast het feit dat we ons totaal geen zorgen hoefde te maken over onze tent en slaap spullen. Leek het wel dat de FestiTent- zone een VIP zone was kwa locatie op de camping. Iedereen die wij spraken zei dat we de beste en chillste plek hadden van de hele camping en de camping was GROOT!

Wil jij ook zorgeloos genieten op een festival inclusief camping. Je kunt al een tent huren vanaf  €12,50 p.p. per nacht. Boek jouw FestiTent pakket op www.Festitent.com

 

 

9 augustus 2014

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter