Report: IMPAQT 2019

Report: IMPAQT 2019

Misschien is Q-Base dan wel voorbij. Zijn opvolger is hier om te blijven! Afgelopen weekend vond de eerste editie van IMPAQT plaats in Duitsland! Het festival sloot het outdoor festival seizoen af met een klapper. Lees snel verder voor het report!

Prachtige stages
De verschillende area’s met stages waren ontzettend mooi om naar te kijken. Dit maakte de shows nog leuker, het was duidelijk dat er flink gewerkt was aan het festivalterrein om het zo magisch mogelijk te maken. Alle stages paste ook perfect bij het thema!

IMPAQT 2019

© IMPAQT 2019

Line-up
Het thema van IMPAQT was dit jaar Festival of Titans. En de line-up was voor de True Titans een zekere goudmijn! Van Gunz for Hire, Sefa tot DRS en Chaotic Hostility, er waren heel wat goede shows waar flink op gestampt kon worden. Daarnaast was er ook een knallende pre-show voor iedereen die een exclusive Titan ticket had!

Het weer op IMPAQT 2019
Ook al regende het soms wel even, het was qua weer zeker te doen op Airport Weeze waar het feest plaats vond. Er was ook een hele mooie zonsondergang waardoor de main stage nog magischer overkwam! Er werden daarnaast ook poncho’s uitgedeeld zodat je jezelf een beetje droog kon houden. En veel stages waren gelukkig ook overdekt.

IMPAQT 2019

© IMPAQT 2019

Leuke extra’s
Een leuke toevoeging was ook dat er polaroid foto’s gemaakt werden. Zo kon je een leuke fysieke groepsfoto mee naar huis nemen als herinnering aan het festival. Ook waren er Meet & Greets met bijvoorbeeld D-Block & S-te-fan, die ook de anthem van dit jaar hebben geproduceerd. Bij de meeting kon je je IMPAQT CD persoonlijk laten signen.

Met nog een keer een laatste vuurwerkshow werd het seizoen voor de outdoor festivals deze zomer afgesloten voor de True Titans. We weten bijna wel zeker dat volgend jaar net zo’n succes zal worden als deze eerste editie. Tot volgend jaar!

Foto’s: IMPAQT Facebook

9 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter