Report: Kaleidoscope

De derde editie van Kaleidoscope op zaterdag 7 maart 2015 in Central Studios in Utrecht was weer één groot succes. Vele wereldwijd bekende DJ’s draaien hun plaatjes om je lekker los te laten gaan. Voor slechts €20,- in de eerste fase van de kaartverkoop kon je 10 uur lang feesten.

De Central Studio’s is een goed bereikbare locatie met twee grote zalen. Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals toiletten, kluisjes, foodcorner en rookruimte. Naast deze standaard voorzieningen die de Central Studios te bieden heeft, had Kaleidoscope de boven verdieping ingericht als een ware chillruimte. Er stonden aardig wat banken waar je heerlijk op kon loungen, er was een fotohokje waar je met je ravemates foto’s kon laten maken, een kraampje voor al je drugsvragen.

Het duurde even voor je binnen was, maar gelijk bij binnenkomst staan er al lasers aan. Op het moment dat je de deuren opent naar de eerste zaal zie je het ware effect van een kaleidoscope. De lasers die als een kaleidoscope ronddraaien en knipperen zijn van uitstekende kwaliteit. Als je er naar kijkt verdwaal je als het ware door de ruimte ook al sta je stil. De sfeer was uitstekend en iedereen had het naar zijn zin. Wat een geweldige mensen komen op dit heerlijke feestje af. De dansvloer stond de gehele avond vol en iedereen leek in zijn element te zijn met de muziek en de visuals. De aanwezige DJ’s passen geheel bij het concept van dit feest. Alle DJ’s draaien heerlijk, De Sluwe Vos draait LIVE de laatste set van studio 2. Maar we mogen nog een uur feesten in studio 1. Om 7 uur stopt de muziek en als we buiten komen komt de zon al op. Wat een heerlijke derde editie van Kaleidoscope.

Kaleidoscope kondigt al snel na dit evenement de vierde editie aan, 26 september 2015 in Central Studio’s. Ben jij er weer bij?

11 maart 2015

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter