REPORT: Kingsday Open Air

REPORT: Kingsday Open Air

Voor de echte techno-liefhebbers was er ook met koningsdag weer een mooi festival. Verknipt Amsterdam, Music open air, Nachtcollege en Diepzinnig hadden samen het gezellige Kingsday open air georganiseerd.

Om 11.00 begon het festival al en verzamelde we ons met verschillende vriendengroepen op station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf hier was het nog geen 5 minuutjes lopen naar het festivalterrein. Ook de rij was niet erg lang en het personeel had er zeker zin in. Door het heerlijk zonnetje was iedereen openlijk aan het genieten en de sfeer erg goed.

11150810_10153245035368255_8413509238307251963_n

Eenmaal binnen was er maar één stage. Dit lijkt heel weinig maar eigenlijk bleek dit meer dan genoeg te zijn. Mede door de opening van Prunk begon de dag gelijk goed. Ook was er een mogelijkheid om als een soort ‘V.I.P’ naast de DJ’s op de stage te staan. Je kon zelfs met de DJ’s op de foto! Op dit dek stond het lekker vol en kon je met iedereen een praatje maken. Dit vond ik erg leuk aan het festival. Het was niet zo’n massaal festival waar je iedereen steeds kwijt bent.

Toen Lexer om 14.30 begon met draaien begon iedereen echt los te komen. De eerste verbrandde gezichtjes waren overigens ook al te zien. Toen de oranje confetti ook nog is over ons heen waaide ging het dak er helemaal af en dit zorgde voor een goede ontvangst van Amine Edge & DANCE.

Als afsluiter zorgde Tapesh nog even voor wat heerlijke deuntjes en gingen de eerste mensen al terug om hun trein te halen. Of nog even van de muziek genieten, met een radlertje in het zonnetje. Het festival was namelijk helaas al om 20.00 afgelopen. Gelukkig liepen we in een grote stoet terug naar het station om er in de trein nog even een extra feestje van te maken.

Het was een heerlijke dag met lekker techno-deuntjes, leuke mensen en heeeeeeeeerlijk weer. Ik kan iedereen aanraden om volgende koningsdag naar Kingsday open air te gaan !

 

29 april 2015

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter