Report: Kleurenblind Festival

Report: Kleurenblind Festival

Zaterdag 19 juli vond de derde editie plaats van Kleurenblind Festival, het eerste festival in Nederland wat is begonnen met de welbekende kleurenpoeder wat we allemaal de lucht in gooien.

De weergoden hadden het ons gegund, want wat was het een prachtige zonnige dag! Aan het eind was er wat mot regen maar daarmee konden we lekker afkoelen en niemand was opzoek naar een schuilplaats, we dansten met zijn alle door tot het bittere eind! Weer of geen weer.

De sfeer die kleurenblind probeert neer te zetten is gezellig, klein, knus en met een leuk kleurtje en daar zijn ze dit jaar goed in geslaagd! Je merkt dat dit festival is georganiseerd door 2 jonge mensen die er van houden en ook een hoop vrijwilligers die samen een top festival proberen neer te zetten, en dat komt de sfeer ten goede.

Het festivalterrein bevind zich tussen de bomen wat dus veel schaduw biedt, iets wat op zo’n warme dag essentieel is. Ook werd er gratis water uitgedeeld wat in eerste instantie niet zou gaan gebeuren, dit heeft ook een hoop bezoekers blij gemaakt! Wat ik zelf erg prettig vond is dat er lenzenvloeistof was en je door het poeder je ogen schoon kon spoelen en je ogen stofvrij waren, een dik pluspunt.

De hele dag verzorgde de dj’s ons met heerlijke deephouse/techno muziek, met dj’s als De Sluwe Vos en Job Jobse mochten we natuurlijk niet klagen. Er heerste de hele dag een chille vibe. Alleen hadden we gehoopt dat we nog lekker alles er uit konden gooien in de regen als afsluiter, jammer genoeg werd er bij de afsluiting niet erg ‘doorgerold’ en vonden wij een beetje matig.

Iets waar wij ons best aan geïrriteerd hebben is de MC, we willen muziek, en niet iemand die er door heen roept met dingen als give the dj some respect… Een MC is helemaal niet nodig en een MC voegt voor ons helemaal niks toe aan een festival.

Kleurenblind was een knus en intiem festival en we hebben erg genoten van deze mooie dag!

Ik bekroon kleurenblind festival met een 8,5!

Hoe heb jij kleurenblind festival ervaren? Laat het weten in de comments!

22 juli 2014

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter