Report: Lief festival 2014

Report: Lief festival 2014

Sinds 2005 wordt Lief Festival georganiseerd aan het recreatieterrein Strijkviertel in Utrecht de Meern. Wat we ook dit jaar weer op lief konden vinden is een gemêleerd gezelschap van house en techno liefhebbers met veel bezoekers uit Utrecht en omstreken.

Het festival terrein was ingedeeld 5 stages verdeeld rondom het water. Direct na binnenkomst wordt je verwelkomd met diepe rollende techno beats en is er de gelegenheid om een burgertje mee te pikken van Meneer Smakers. Verderop op het terrein komen we langs de Hal16 stage, verstopt in het bos met een intieme sfeer.

Verder struinend over het festival kom je her en der leuke initiatieven tegen waaronder de mogelijkheid tot geblinddoekt snoephappen, altijd leuk natuurlijk. Opvallend voor een Utrechts festival is dat het gemiddelde publiek van een iets hogere leeftijd is. Dit heeft mogelijk te maken met het feit dat Lief al 9 jaar bestaat en veel vaste bezoekers heeft.

Ook de faciliteiten waren erg goed geregeld, zo waren de barren en wc’s strategisch opgesteld en hoefde je nauwelijks te wachten. de dixy’s waren schoon en je moest van te voren je wc papier pakken, zo had je dus altijd wc papier en had je geen last van het bekende probleem; wc papier op.

De line-up is voor ieder wat wils en in de categorien techno deephouse en house staan er mooie namen zoals Nicole Moudaber, Niereich techno, Monkey Safari , Illesnoise, Abstract Division, Samuel Deep en Dirtcaps.

Een feest waarbij duidelijk merkbaar is dat de organisatie jaren ervring heeft en alle zaakjes goed op orde heeft.

Altijd een goed idee om na een geslaagd feestje als dit nog een avondje door te pakken op de lief after in hal16 😉

Heb je de foto’s al gezien van lief? Bekijk ze op onze facebookpagina!

16 september 2014

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter