Report: Losjes Hemelvaart 2022

Report: Losjes Hemelvaart 2022

De kaarten waren dit jaar niet meer aan te slepen voor een van de paradepaardjes van de Bossche festival agenda! Het feest was snel uitverkocht en dit was, achteraf gezien, ook zeker begrijpelijk. Want wat een feest hebben ze er dit jaar weer georganiseerd in de Brabantse hoofdstad.

Stages

Met drie verschillende stages waar voornamelijk EDM en techno uit de speakers knalde heeft het publiek geen moment stil gestaan. De stages waren mooi verdeeld over het festival terrein in een soort van driehoek waar de stages allemaal op ongeveer 100 meter van elkaar af lagen. Dit maakte het even switchen van stage erg gemakkelijk als je even toe was aan wat anders.

Festivalterrein

Bij iedere stage stond een bar waar je met muntjes wat te drinken kon halen. Omdat je ze op het festival met recyclebare drinkbekers werkte, was het qua afval erg schoon op het festival terrein. Midden in de driehoek van de stages bevonden zich de sanitaire voorzieningen, eettentjes en de muntenbalie. De sanitaire voorzieningen waren goed ingericht en je hoefde vrijwel nooit in een rij te staan. Bij de muntenbalie kon je gemakkelijk muntjes halen. Last but not least was het eten van de eettentjes van goede kwaliteit.

Muziek & Artiesten

Op de Treshold stage mocht J. Maikel b2b Alloctone het spits afbijten en de vroege vogels onder de feestgangers even goed opwarmen voor de mooie avond die in het verschiet stond. Gevolgd door MCMLXXXV en Steffi barstte een van de mooiste steden in het zuiden uit zijn voegen!

Niet veel later nadat Steffi achter de draaitafel was gaan staan op de Treshold stage, mocht Elias Mazian het dak eraf gaan blazen bij de ‘’Losjes’’ stage op 100 meter van de Treshold stage. Anders dan de Treshold stage, was de ‘’Losjes’’ stage wat meer voorbereid op een regenbuitje dat toch wel de hele avond een beetje op de loer lag. Gelukkig bleek dit achteraf overbodige luxe te zijn, want de weergoden waren ons op deze avond goed gezind.

Weer 100 meter verderop stond de Brouwers stage. Hier was het feest, net als op de andere twee stages, al even in volle gang. Het was de hele avond wel wat rustiger op de Brouwers stage, maar door het aantal fanatieke feestgangers en de lekkere setjes bij deze 360 graden stage was daar weinig van te merken. Hier mocht Trafkamp het festival op deze stage afsluiten van 22:00 – 00:00. Een speciale shout out naar deze beste man, want wat heeft hij een prestatie neergezet!

Wrap up

Losjes 2022 was, net als alle andere edities, weer een groot succes! Op zaterdag 13 & zondag 14 augustus 2022 keert Losjes weer terug met nu een festival aan de Oosterplas in Den Bosch.

Zien we jou daar ook?!

1 juni 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter