Report: Loveland (zaterdag) 2018

Report: Loveland (zaterdag) 2018

Tijdens het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 augustus is het weer tijd voor Loveland Festival. Het festival keert wederom terug naar het traditionele Sloterpark, maar dit jaar niet voor één, maar een twee dagen durend festival. Tijdens de eerste dag heeft de organisatie, traditiegetrouw een wijd-aanbod van artiesten verdeeld over zes stages, waar tijdens de tweede dag is gekozen om dit aantal terug te brengen naar drie om een meer intimiderende en meeslepende ervaringen te creëren voor de bezoekers.

De gehele aanloop richting Loveland en tijdens de voorbereidingen is met een schuin oog naar de weersverwachtingen gekeken. Na de bizarre Nederlandse hitte weken, leek het op het eerste gezicht niet een editie te worden met heel veel zon. Gelukkig en zoals wel vaker is het festival de weergoden de baas en was het een prachtige dag met een perfecte temperatuur en voldoende zon.

Een toch wel verassend bericht onderweg naar Loveland is de afmelding van Cirez D. Maar Loveland maakt via hun officiële evenement pagina bekend dat niemand minder dan Chris Liebing zijn vervanger zal worden.

loveland-report

Eenmaal binnen wordt er besloten om niet eerst even rustig bepalende namen en de locatie van de stages uit te zoeken maar gewoon in een streep door te lopen naar te TECH waar op het moment van binnen komen Cari Lekebusch de set aan het afsluiten is en wordt opgevolgd dor een B2B van ROD & Juan Sanchez.

Na dit energieke begin wordt de dag voortgezet bij de FIRE! Stage waar nog wat deuntjes worden meegepakt van de live B2B van Secret Cinema en Egbert waarna Reinier Zonneveld, wederom live, zijn opwachting maakt. Na de set van Reinier, is het bij FIRE! de beurt aan de verassing van de dag; Chris Liebing. Een uurtje Chris Liebing wordt meegepakt en de dag zet zich voort bij de TECH waar op dat moment, Tommy Four Seven al een uur aan de gang is.

Via Jeff Mills (TECH Stage), Sam Paganini (FIRE!) en Dixon (RISE), wordt de dag tot een einde gebracht en kijken wij elkaar met een tevreden en een voldane blik aan; Loveland tot volgend jaar.

17 augustus 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter