Report: Nachtcollege Tilburg

Report: Nachtcollege Tilburg

In de nacht van vrijdag 17 en zaterdag 18 maart vond het populaire feest Nachtcollege plaats in het bekende poppodium 013 in Tilburg. 2 nachten duistere techno achter elkaar, wij waren er de 17e bij!
Bij aankomst bij het poppodium was het al snel duidelijk dat de wachtrij lang was. De populariteit van het evenement was zeker te merken. Gelukkig zorgde de organisatie voor een redelijk vlotte doorstroom en verliep de toegangscontrole soepel. Reden van de lange wachtrij was dat je buiten moest roken, en daardoor weer in de rij moest aansluiten. Eenmaal binnen werden de bezoekers meteen verwelkomd door een indrukwekkende lichtshow en een krachtig geluidssysteem. De opbouw van de locatie was zeer goed, achterin de zaal liep de zaal omhoog met trappen. En een zaal waarbij zelfs boven gedanst kon worden. Dit gaf een extra dimensie aan het feest en maakte de ervaring nog specialer.

De line-up was indrukwekkend en iedereen kon zich verheugen op wat zou komen. Het was duidelijk dat deze avond een “beuk” avond zou worden met artiesten als Dyen, Jan Vercauteren, Laura van Hal, Stan Christ en WNDRLST. De eerste artiesten zetten de toon voor wat een onvergetelijke avond zou worden. Hun sets waren spectaculair en lieten ons allen uit ons dak gaan. iedereen was opgewonden en enthousiast over wat nog moest komen.

Dyen was de laatste artiest van de avond en hij stelde, natuurlijk, niet teleur. Zijn set was abnormaal goed en zijn muziek zorgde voor een ongekende energie. Het publiek reageerde enthousiast en er werd “gebeukt” tot de laatste seconde van de set. De avond was top verlopen en de sfeer was perfect. De combinatie van geweldige muziek, een fantastische line-up en een enthousiast publiek zorgde voor een onvergetelijke avond.

Hopelijk kunnen we snel weer genieten van meer van dit soort avonden.

Geschreven door Sander van Hooft

23 maart 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter