Report: NOX In the Woods 2019

Report: NOX In the Woods 2019

Voor alle Drum & Bass lovers was 16 augustus zeker een grootse dag! Het eerste outdoor NOX festival: NOX in the Woods nam plaats in het Philips de Jonghpark in Eindhoven. Hiermee werd de lat flink hoog gezet voor andere Drum & Bass festivals!

In the woods thema in de bossen
Met twee mooi versierde stages passend bij het “in the woods” thema kon je genieten van de verschillende artiesten. De meeste uit artiesten kwamen uit de UK zoals The Prototypes, Signal en Artificial Intelligence.

Meerdere leuke activiteiten
Het was echter niet alleen de muziek waarvan je kon genieten! Er waren een tal van andere dingen die je kon doen op het terrein. Onder andere waren er een escape room, een draairad, en genoeg foodtrucks om je buik lekker te vullen.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

nox-lichtshow

Betoverende lichtshow
We kennen genoeg festivals met een open festivalterrein. Maar op deze locatie werd je omringd door een bos, met flink wat hoge bomen. Dit gaf een betoverend effect op de lichtshow, waarbij de bomen de lichten als het ware terug kaatste. Er waren dan ook genoeg mensen te zien die met hun rug naar de stage van de mooie lichtshow aan het genieten waren!

Merchandise op het festival
Zoals altijd is de NOX merchandise alleen op een NOX festival zelf te krijgen. Dus als je er bent grijp altijd je kans! Met super mooie designs en leuke goodies ben je dan helemaal ready voor het volgende Drum & Bass feestje! Ook het design van het festivalbandje zelf was duidelijk moeite voor gedaan, met een prachtige print erop.

Voorlopig was dit de laatste outdoor NOX voor het seizoen, kan jij niet wachten tot volgend jaar? NOX organiseert indoor events het hele jaar door! Zet je jezelf alvast op gaan voor het volgende event: NOX VIII: Flora’s Garden!

nox-merchandise

Foto’s: Facebook NOX en fotograaf Momenttom

20 augustus 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter