Report: Out of control festival

Report: Out of control festival

Ben jij tussen de 14 en 20 jaar, dan is Out of control hét festival waar jij naar bij moest zijn! Nog een beetje zoekende naar festivals die écht wat voor jou zijn? Of misschien ben je nog nooit naar een festival geweest maar ben je wel erg nieuwsgierig? Dan is het Out of Control festival de place to be voor jou. Gelegen in Walibi Holland is dit de perfectie locatie, met muziek die gecombineerd wordt met ritjes in verschillende attracties, de gehele dag door!

Artiesten en Dj’s zoals, The Partysquad, Lady Bee, Feest DJ Ruud en Manuel and Géza waren dit jaar van de partij. Te gekke rides en vibes in samenwerking met het Totally Summer concept zorgden voor een leuke pre-summer party. Deze samenwerking past goed bij elkaar omdat het Totally Summer Event de jeugd erg aanspreekt. Walibi Holland is tijdens het festival Out of Control geopend van 10:00 tot 23:00, dit geeft je de kans om zoveel mogelijk uit je dag te halen zowel het pretpark als het festival!IMG_0182

De fijne summer- en festival sfeer voelde je zeker deze dag. Twee stages, met verschillende DJ’s en muziek zorgden voor een goede afwisseling. Als een bepaalde artiest even niet jouw soort muziek draaide kon je gewoon even een ritje gaan maken in bijvoorbeeld de Goliath. Het genre muziek op het festival was voornamelijk house en top 40.

Qua bewegwijzering, toiletten en kwaliteit van de muziek was alles prima in orde en goed georganiseerd. De muziek van de Mainstage was zeer goed waardoor je bijna door het gehele pretpark kon genieten van de muziek die daar werd gedraaid. Natuurlijk is in het pretpark Walibi Holland genoeg plek om naar de wc te gaan, verschillende eet tentjes van friet tot poffertjes en pizza. Met de auto was het pretpark zeer goed en gemakkelijk te vinden. Als je Bindinghuizen aanhoudt kom je onderweg al overal borden tegen waar Walibi staat aangegeven.

IMG_0032
Out of Control is het een unieke ervaring, vooral de combinatie tussen festival en pretpark. Het is origineel en geeft veel mogelijkheden. Helaas waren er maar 2 stages waar muziek werd gedraaid. Volgend jaar zouden ze misschien de muziek beter kunnen verspreiden over het gehele pretpark. Meer stages neer zetten met verschillende soorten muziek. Zo spreekt Walibi (met een brede doelgroep) een grotere doelgroep aan voor haar festival Out of Control. Dit is dan ook het min puntje aan het festival. Verder was het een top feest waar we het zeer naar onze zin hebben gehad!

Dus ben jij nog erg zoekende naar een festival als beginnende festivalganger? Dan is Out of Control zeker een aanrader voor jou! Volgend jaar vind alweer de 5e editie plaats in Walibi Holland, zien we jou daar!?

 

16 juni 2015

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter