Report PRJCT Music Festival

Report PRJCT Music Festival

Vier verschillende zalen, vier verschillende kleuren en vier verschillende muziek genres. Hét enigste feest met dit geweldige concept tijdens ADE 2015! En wat was het gaaf! Een geweldige line-up van Sem Vox, Tchami, Carnage en nog veel meer natuurlijk!

Wij kwamen rond 23:00 uur aan bij de RAI en toen was het nog vrij rustig. Wat niet erg was natuurlijk want toen konden wij even op ons gemak overal een kijkje gaan nemen. Na een uurtje ons goed te hebben georiënteerd over de vier area’s werd het beetje bij beetje wat drukker. Er kwamen steeds meer mensen binnen wandelen en de zalen werden voller. Volgens recensies was het een groot minpunt dat de rijen overvol waren en dat het voor de meeste feesthangers minstens een uur duurde voordat ze eindelijk binnen waren. Maar ja wat wil je met zo een groot evenement met een dikke line-up? Dan kun je niet verwachten dat je na 5 minuten binnen bent..

Buiten dit minpuntje was de rest allemaal zeer goed geregeld door de organisaties. De decoratie van de stages waren top, de kluisjes waren voldoende, het geluid was prima en de wc’s waren goed en centraal geregeld! Er was tevens overal voldoende te eten en bij iedere area was er minstens een bar voor alle drank!

Ik wil jullie heel graag en enthousiast alles vertellen over de vier verschillende areas maar eigenlijk ben ik zelf het meeste bij de groene en grijze stages geweest. Even voor de duidelijkheid voor de mensen die denken groen en grijs? Groen was Tiktak, voornamelijk house en eclectische muziek en grijs was de kleur van de techno area. TikTak was in een woord gewoon WAUW! Echt dikke muziek waarbij je gewoon moet blijven dansen. De area was daarom ook hartstikke vol en iedereen ging met de voeten van de vloer! De grey area was natuurlijk ook helemaal geweldig. En een fijne afwisseling om even van dikke house en r&b naar relaxte techno over te stappen. Iedereen was daar in zijn eigen space en het voelde geweldig! Als afsluiter zijn we naar de blauwe area gegaan genaamd Creamfields! Met o.a. Sem Vox, Headhunterz, Dirty Sound. Toen we hier aankwamen was het al 06.00 uur ’s ochtends, maar daar was helemaal niets van te merken. Iedereen sprong nog alle kanten op en het feestje was nog in volle gang!


Tijdens deze avond mocht ik Emily Denissen een paar vraagjes stellen. Zij werkt mee aan dit grote evenement. Het wordt georganiseerd door E&A Events en 4pm en dit was de eerst keer dat PRJCT Music Festival werd georganiseerd. Het is tevens ook het eerste indoor festival tijdens het Amsterdam Dance Event.

Wat is jou ervaring om aan zo een groot evenement mee te werken?
Het is natuurlijk helemaal fantastisch om hieraan mee te werken. We zijn er nu ongeveer drie maanden mee bezig. Als je hier rondkijkt zie je 20.000 gelukkige mensen rondlopen en dat is eigenlijk waar je het allemaal het voor doet!

Wat is jou beleving op PRJCT Music Festival? Maak je er zelf ook iets van mee of ben je alleen maar druk aan het werk?
Ja ik maak het zeker mee maar ik ben ook heel erg druk om van alles te regelen dus helaas gaat er wel een heleboel aan me voorbij. Je krijgt van bijvoorbeeld de optredens niet heel veel mee want je bent voornamelijk erg bezig om te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Is PRJCT Music Festival voor herhaling vatbaar?
Ik denk het wel ja, want als je hier rondkijkt zie je dat het mega druk is en dat is een zeker weten een zeer goed teken!

Graag wil ik Emily Denissen bedanken dat je tussen alle drukte door tijd had om voor mij een paar vraagjes te beantwoorden over dit toffe feest! En natuurlijk dank ik geheel PRJCT Music Festival voor deze geweldige avond. Ik kan maar een ding zeggen: ‘See you next year!’

IMG_0608

19 oktober 2015

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter