Report: Pussy Lounge Wintercircus 2019

Report: Pussy Lounge Wintercircus 2019

Op zaterdag 16 maart stond weer de jaarlijkse wintereditie van Pussy Lounge op het programma. Het terrein van Aquabest was ook dit jaar het toneel van het Wintercircus. De kou en harde windvlagen mochten de pret niet drukken, alles ging gewoon door!

Om 12 uur werd er afgetrapt op de twee verschillende stages. In het Winter Palace, de mainstage, werd het al gauw druk. In de Secret Winter Garden was het een stuk rustiger, maar dit was vooral te danken aan de kou die moeder natuur ons had gegeven. Dit jaar stond er weer een prima line-up voor de bezoeker klaar! Vaste klanten als Paul Elstak en Darkraver waren ook weer van de partij. Ze draaiden beide niet alleen een eigen set maar hebben ook nog samen met Kasparov een uur lang staan knallen. Last minute was Pat B ook nog toegevoegd aan de line-up. De Belg maakte er geheel op eigen wijze een onmisbaar half uur van!

Het Wintercircus was weer prachtig versierd. De artiesten stonden als het ware te draaien voor de poorten van een ijspaleis. De vaste danseressen waren ook dit jaar niet te missen, en dus was er als bezoeker zijnde genoeg om je ogen voor open te houden. Terwijl ons de ijspegels boven het hoofd hingen kregen we hier en daar genoeg confetti en schuim over ons heen gespoten. Zo leek er toch nog een plaatselijke sneeuwbui te zijn gevallen in Best. Iedereen leek het erg goed naar zijn zin te hebben en er hing dan ook een gemoedelijke sfeer.

wintercircus-2019

Het terrein van Aquabest was goed te bereiken. Voor degene die met de auto kwamen of werden afgezet, stond alles duidelijk aangegeven op de borden en hielpen de hulpverleners waar nodig. De parkeerplaats was op een korte loopafstand van het festivalterrein, dus ook dat was geen probleem. Voor degene die met het openbaar vervoer kwamen stond er info aangegeven op de site en reden er, tegen een kleine vergoeding, pendelbussen van Station Best naar het festivalterrein. Er was dus geen logistiek excuus om het Wintercircus te missen!

Van dorst was deze dag geen sprake. Er waren genoeg bars, en in de meeste gevallen werd je ook al snel geholpen. Ook bij het halen van de munten waren de wachtrijen minimaal, een prima festival voor de ongeduldige festivalganger dus! Voor de hongerige onder ons waren er verscheidene eethutjes waar je terecht kon om de maag te vullen. De sanitaire voorzieningen waren ook goed geregeld, een overdekte hut met voor de mannen genoeg plaskruizen en voor de vrouwen genoeg dixie´s aanwezig.

Al met al hebben wij erg genoten van onze dag in Best. Het was te merken dat het niet de eerste keer was dat er hier een feestje van Pussy Lounge werd georganiseerd, alles was goed geregeld. Voor degene die het festival gemist hebben, raden wij het zeker aan om de volgende editie op tijd in je festival agenda te zetten! Of pak het volgende feestje van Pussy Lounge al mee, At The Park, op zaterdag 15 juni in Breda.

20 maart 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter