Report: Resonate – Hardcore Classics

Report: Resonate – Hardcore Classics

Met een line-up vol Hardcore Classics was deze editie van Resonate om voorlopig niet te vergeten, lees snel verder voor het report!

Feesten met Partyvervoer
Vanaf Den Bosch begon het feestje al in de pendelbus, met de speakers op vol volume gingen we richting de locatie Autotron in Rosmalen. Eenmaal daar natuurlijk even een kluisje halen en wat muntjes. Opvallend was dat de prijzen hier best meevielen, dus dat was al mooi meegenomen!

© Resonate | Hardcore Classics

Het feest kan beginnen
Aangekomen bij de stage, nu is het tijd om te genieten! Elke act was ontzettend hard en zelfs Dj D was er, die al een lange tijd niet meer actief was geweest. En wat een comeback maakte hij, niet normaal! Hopelijk betekent dit dat hij de komende tijd weer op verschillende feestjes zal draaien en muziek zal uitbrengen.

De hele avond lekker op 1 stage
Er waren geen verschillende stages. Meer stages dan 1 was ook echt niet nodig, en eigenlijk super fijn want je hoeft geen een artiest te missen! De line-up was zo goed dat je geen behoefte had aan verschillende andere plekken. Voor wat afwisseling kon je altijd naar boven gaan om vanaf het balkon te kijken, zo kon je de stage ook een stuk beter zien en natuurlijk vermijd je dan ook een beetje de drukte :). Al viel het heel erg mee, ja het was natuurlijk druk, maar niet in de zin dat je er last van had.

© Resonate | Hardcore Classics

Goede acts, goede artiesten
Mijn favoriete sets waren die van Neophyte en Nosferatu & Endymion. Daarnaast was ik ook super blij om Tha Playah te zien, zijn acts zijn altijd ongelofelijk goed. Elke act van elke artiest was eigenlijk super, daarom was ik op het einde waarschijnlijk ook ontzettend moe. Bij elke set veel energie geven en stampen maakt je natuurlijk wel een beetje uitgeput :).

De geluidskwaliteit was voor mijn gevoel OK, volgens sommigen stond de audio te zacht, maar ik was allang blij dat ik na afloop geen dreun had. In mijn ervaring was het juist fijn dat het niet al te hard stond, dan houd je het toch iets langer vol. Daarnaast is gehoorbeschadiging ook iets waar ik niet op zit te wachten!

© Resonate | Hardcore Classics

Geweldige sfeer
De sfeer van het event was geweldig, het voelde als een grote community bij elkaar. Het fijne daaraan is dat ook al kom je met je eigen groepje, het nog steeds makkelijk is om sociaal contact te hebben met anderen! Dus naast dat je samen met je vrienden naar het event gaat, kun je op een avond ook heel wat nieuwe vrienden maken.

Volgend jaar weer een editie
Het was het zeker waard om hier naar toe te gaan, en ik kan met zekerheid zeggen dat ik de volgende editie er ook zeker weer bij wil zijn! Die staat overigens nu alweer in de agenda. Ben jij geweest naar Resonate dit jaar? Wat vond je ervan? Heb je het feestje gemist, maar zou je wel graag binnenkort een leuk Hardcore event willen meemaken? Check dan onze Hardcore agenda!

19 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter