Of zoek een festival met filters
x
Genre:
x
Stad:
x
Leeftijd:
x
Prijs:

Report: Smèrrig Halloween Festival 2018

Report: Smèrrig Halloween Festival 2018

Zaterdag 27 oktober was het zover Smèrrig streek weer neer in ‘s-Hertogenbosch. Dit keer werden de kontjes niet heen en weer geschud bij de geliefde Tramkade maar werd het feest gehouden in de Brabanthallen, met als thema: Halloween. De dames hadden alles uit de kast getrokken om er zo sexy mogelijk uit te kunnen zien. De mannen daarentegen zorgden ervoor dat het zo eng mogelijk werd. Vampiers, zombies, half dode clowns, je kon het niet gek genoeg bedenken of het was te zien in Den Bosch.

De mainstage werd gehost door Smèrrig zelf. De organisatie had er rekening mee gehouden dat de warme zomer dagen voorbij zijn en de temperatuur flink is gedaald. In de ontvangsthal waren en genoeg kluisje om je warme winter jas op te bergen en jezelf klaar te maken om los te gaan. Om iedereen op te warmen hadden ze er voor gekozen te open met Cascada. Met oude hit nummertjes zoals “Every Time We Touch” & “Because The Night” werd de boel goed opgewarmd. Daarna werd er geen gas terug genomen. Met namen zoals Johnny 500, Def Rhymz, Chipz en Nixus & MC Jordan bleef de stemming er goed in zitten.

Foto: www.jesperwijnhoven.nl

Ook werd er flink bewogen met die heupen in de andere hal, die gehost werd door Rewind. Op die stage hadden ze er alles aan gedaan om zo’n smerig mogelijke avond van te maken. Met namen zoals Walter Looks, Raywell, Tom push en als afsluiter Java was hier van te voren al geen twijfel over mogelijk. Zij zorgden ervoor dat er platen gedraaid werden zoals we van Smèrrig gewend zijn “met d’n vuilste 80s, 90s en 00s hiphop, hitjes R&B en guilty pleasures”.

Als je bang zou zijn dat je iets zou moeten missen omdat je een nieuwe drankje moest gaan halen hoefde je hier geen zorgen over te maken. Voordat je met je vingers kon knippen had je, je biertje al in je hand. Ook waren de eet kraampjes weer prima geregeld. En Smèrrig zou Smèrrig niet zijn als ze niet voor een knallend einde zouden zorgen. Dit keer was de eer aan “Braeff ”. Hij zorgde met een aantal lekkere nummers & guillty pleasures voor een ideale afsluiting van deze mooie avond. En wie aan het einde niet van ophouden wist kon nog door naar de afterparty bij P79.

Nu al zin in het volgende feestje van Smèrrig? Samen met Losjes organiseren ze op zaterdag 29 december De Coaltie. Kaartjes zijn al te koop!

30 oktober 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.