Report: Spinnin’ Sessions

Report: Spinnin’ Sessions

Spinnin’ Sessions is het live concept van het platen label Spinnin’ Records. Zij hebben als motto ‘It all starts with good music’. Werelds beste DJ’s hebben een contract bij Spinnin’ Sessions en dit is zeker te zien aan de geweldige line-up van dit feest. Spinnin’ Sessions zet de HMH op vrijdag 17 oktober van 22.00 uur tot 06.00 uur volledig op zijn kop.

Bij aankomst stroomt alles lekker snel door. We hoeven niet te wachten bij de entree, muntjes, kluisjes of toilet. Dit maakt het standaard rondje lekker snel en hebben we meer tijd om te genieten van de nacht. We zijn enorm enthousiast en weten eigenlijk niet wat we kunnen verwachten van dit feest en we kunnen niet wachten om de zalen te bekijken. De Heineken Music Hall is een hele mooie locatie voor een feest zoals dit. Op de begaande grond is een hal waar je voor alles terecht kunt, er staan kraampjes met accessoires, ijsjes, eten, drinken en noem het maar op, ze hebben het!

Tijdens Spinnin’ Sessions zijn er twee zalen open, één op de begaande grond en één op de eerste verdieping. De Main Room is geweldig groot en het is ook mogelijk om op de tribune te zitten waar je de uitzonderlijk goede visuals goed kunt bewonderen. In de Main Room mogen de volgende geweldige artiesten laten horen wat ze in zich hebben: Blasterjaxx, Firebeatz, Jay Hardway, Julian Jordan, Martin Garrix, Oliver Heldens, Quintino, Sander van Doorn en Yellow Claw. En er is nog een stage genaamd Spinnin’ Deep dit is een wat kleinere stage en dit maakt het wat intiemer. Oliver Heldens & friends, Gregor Salto, Mike Mago, Mr. Belt & Wezol, Sam Feldt, The Voyagers zijn de artiesten die op deze stage hun talenten mogen laten horen.

Toen we aankwamen in de Main Room stond Sander van Doorn een heerlijke set te draaien waardoor wij heerlijk beginnen te dansen. De sfeer op de dansvloer is enorm lekker en iedereen is in voor een feestje. Om 01:00 uur verschijnt Martin Garrix achter de draaitafels en dit willen we niet missen. Het is al snel te merken dat hij heel veel fans heeft want de zaal is niet te houden. Ik kijk om me heen en iedereen gaat los, het dak gaat er af, dit is pas genieten. Na een uur moeten we helaas al weer afscheid nemen en maken we plaats voor Yellow Claw. Jammer genoeg loopt heel de Main Room leeg en veel bezoekers willen naar de Spinnin’ Deep stage waar Oliver Heldens staat te draaien. De trap wordt geblokkeerd door beveiligers en we krijgen te horen dat we niet naar boven kunnen omdat het te vol is. We willen graag wachten en naar boven als er een paar mensen naar beneden komen. Helaas mag dit niet en worden we verzocht weg te gaan.

Na een half uurtje rond te hebben gelopen en even te hebben gezeten besluiten we om het nog een keer te proberen. We worden nu naar een andere trap gestuurd, en hiermee komen we dan eindelijk aan bij de Spinnin’ Deep stage. Het is echt heel druk bij deze stage en we begrijpen nu waarom we er net niet in mochten. Er hangt een heerlijke sfeer, er wordt goed gedraaid door Oliver Heldens en de zaal gaat lekker los. De volgende artiesten komen op het podium Pep & Rash. Ik heb ze zelf nog nooit live horen draaien maar wat klinkt het allemaal lekker. Het is de hele avond feest en de artiesten draaien heerlijke beats waardoor weinig bezoekers met beide benen op de grond kunnen blijven staan.

De geweldige line-up, locatie en visuals hebben voor een onvergetelijke avond gezorgd. Spinnin’ Sessions heeft een geweldig feest georganiseerd en van mij mag zo een feest wel vaker in het jaar georganiseerd worden.

22 oktober 2014

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter