Report Structured ADE

Report Structured ADE

ADE aftrappen kan je natuurlijk in alle rust doen, sla de eerste dag relaxed over met een wijntje op de bank. Het alternatief klonk voor onze verslaggevers echter als muziek in de oren. Als je de woensdagnacht van Ade op zijn allerhardst en zelfdestructief in wilde gaan moest je deze avond in paradiso wezen. Structured ADE: PoleGroup x Token x Perc Trax luidde met namen als Rodhad, Perc n Truss, Tripeo en Oscar Mulero ADE op ultieme wijze in.

Aan een opbouw doen daar wisten ze deze avond niets vanaf, snoeiharde beuktechno van begin tot einde, van R.E.D. Tot Rodhad werden we getrakteerd op een line up waar je u tegen zegt. Afsluiter Perc n Truss was echter een tegenvaller na de geweldige sets van zijn voorgangers. Er werd geen sfeer gecreeerd door al het hak op de tak dj werk. Wellicht een kwestie van smaak, er klonken ook veel postitieve geluiden bij bezoekers, maar het contrast met Oscar Mulero kon hoe dan ook niet groter zijn. Laatstgenoemde veteraan (carriere van 25 jaar) overweldigde ons met een ware oorlog aan geluid en draaide boven verwachting goed. Wellicht de beste set die wij deze ADE voorbij hoorden komen.

Een ode aan de onder polegroup agency getekende tripeo is ook niet ongepast, in combinatie met het verbazingwekkend goede geluid in de eerste zaal werd hier vollop genoten. Het geluid in de tweede zaal was daarnaast ook prima, alleen moest deze zaal het echt vooral van de dj’s hebben. Weinig poespas, simpel, techno. Een ruimte waar Rodhad zich wel thuis voelde, de dj die wij de afgelopen maanden bijna in ieder report uitgelicht hebben.

Naast de goede sets waren de visuals ook benoemenswaardig. Charcoal visuals wist het mooie paradiso op de juiste manier in de schijnwerpers te zetten. De ramen achter het podium lichtte in verschillende kleuren en stijlen op en er werd een sterke sfeer neergezet. Wij hebben ons uiterst vermaakt deze eerste nacht van ADE en hebben meer tijd nodig gehad om te herstellen dan eigenlijk gewenst was. Bedankt Structured! Op naar de volgende!

23 oktober 2014

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter