Report: This is Uptempo!

Report: This is Uptempo!

Dit jaar draaiden er 25 knallende artiesten op This is Uptempo. De hele nacht zat vol pure energie en er was dan ook weinig mogelijkheid om ook maar eventjes stil te staan! Van een album release tot te gekke acts, lees hier het gastreport van DJ NERV die naar This is Uptempo is geweest!

Album Release van Estasia
Naast de verschillende shows van artiesten was er van Estasia ook een Album release van haar te gekke nieuwe album! De meeste fans waren helemaal achterovergeblazen door de nieuwe tracks en remixes die ze heeft uitgebracht. Ik was zelf een van de gelukkige die met haar op de foto kon. Naast dat Estasia een getalenteerde artiest is, is ze ook een supertoffe meid. Ze geeft veel om haar fans en aanhang en dat kon je zeker merken. Haar openingsset werd gedraaid door Lunakorpz wat ook echt een knaller van een set was. Reken maar dat er niemand stil stond!

© Julian Spanhof

Kletsen met F.Noize op This is Uptempo
Een van de artiesten die aanwezig was was F.Noize. Ik kon even een praatje met hem maken. Als producer wilde hij me graag helpen met verschillende technieken van het produceren. Dit maakte de avond alleen maar beter, want nieuwe technieken zijn zeker altijd welkom! En natuurlijk al helemaal die van F.Noize. Daarnaast heb ik ook een handtekening kunnen krijgen die ik natuurlijk met mijn leven zal bewaren!

© Julian Spanhof

Goede acts en harde afsluiter
De afsluitende act van This is Uptempo dit jaar was Dissoactive vs. SRB. En gelukkig had ik nog genoeg energie over want wat een set was dat! Ik was duidelijk ook niet de enige gelukkig, om me heen waren nog genoeg mensen die voluit konden genieten van de laatste minuutjes van het event. Al met al heb ik er heel erg van genoten en ik weet zeker dat ik de volgende editie ook graag weer wil meemaken!

© Julian Spanhof

Wie is dan DJ NERV?
Hey! Ik hoop dat je van het report genoten hebt. Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Quinten van der Linden, ookwel NERV. Mijn naam staat voor Natural Energetic Rave Virus. Ik heb al jaren lang mijn hart compleet verloren aan Hardcore en Frenchcore muziek. Ik ben nu bezig met mijn eigen tracks en mijn live performance. Want in mijn mening en een hoop anderen hoor je als DJ zeker alles nog steeds live te doen. Volgend jaar is het jaar dat ik hoogstwaarschijnlijk wat hogerop kom te staan want mijn producties lopen lekker! Check hier mijn laatste live set: NERV LIVE @PLANNINGARAVE 2019.

Foto’s: Facebook This is Uptempo

16 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter