Report: Welcome to the Future – Indoor Day Festival

Report: Welcome to the Future – Indoor Day Festival

The summer is not over yet.. Zaterdag 24 november bracht WTTF de zomer mee naar binnen voor een indoor festival in the Warehouse!

Wat een magische plek, the Warehouse. Het pand siert zich door de oud- en verlatenheid, dit gaf de perfecte vibe voor een techno feestje. Het voelde alsof het een soort bunker was, een ondergronds exclusief feestje.

Bij binnenkomst dacht ik, wat doet iedereen met pakken Jus d’orange?? Wat bleek, waren het papieren pakken water! Erg tof om te zien dat een festival eens wat anders doen dan de plastic water flessen. Het toont aan dat ze erg innovatief en duurzaam bezig zijn met hun festivals.

Met drie stages was er in elke hoek een feestje gaande. De MainStage werd gesierd door de prachtige visuals . Bij de Circus stage zorgde de vele versieringen voor een echte circus vibe en De Salon was de kleinste stage, ergens in een hoekje, waar veel mensen het bestaan niet vanaf wisten. Het was een combinatie van een chillarea en een dansvloer waar iedereen lekker los ging. Het kon ook niet anders dan een 4e uitverkochte editie worden met zo’n killing lineup.

Het was een lange rit, het terrein opende om 12:00 en het feestje ging door tot 02:00 voor de echte diehards. Gelukkig was er een outdoor food court! Hier kon je een heerlijk frietje, broodje kip, saté of een tostietje scoren. Om jezelf weer even he-le-maal op te laden voor de volgende set.

Lots of space to chill out. 

Wat ik altijd heerlijk vind aan een feestje is wanneer er ruimte is gemaakt om even lekker te chillen. Even lekker zitten, bijkletsen, of gewoon stiekem mensen kijken. WTTF zorgde hier goed voor, er was genoeg ruimte om te chillen. Tussen de kluisjes door stonden heerlijke sofa’s waar je even kon bijkomen. Dit zorgde ervoor dat door het hele pand mensen aan het genieten waren.

Als festival kan je haast niet meer achterblijven om een festival app te hebben, zo ook had WTTF er een! Via Woov kon je een eigen timetable samenstellen, je vrienden terugvinden en connecten met mede feestgangers.

Wat natuurlijk niet vergeten genoemd mag worden was de Dixie bioscoop. Wauw, wat een concept. Midden tussen de kluisjes kon je even naar de bios, en wel in een Dixie.

De afsluiter

Charlotte de witte sloot WTTF af op de MainStage. Ze knalde weer wat nieuwe energie de zaal in. De muziek stond hard, maar de ruimte galmde en je hoorde iedereen; POHHHHH. Met deze krachtige set eindigde het feestje op de perfecte manier.

 

Nu alweer zin in de zomer, het volgende feestje van WTTF!

3 december 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter