Report: WiSH Outdoor Festival 2018

Report: WiSH Outdoor Festival 2018

‘A Weekend of Adventure Awaits’ belooft WiSH. En dat hebben ze waargemaakt.

Het avontuur begon al na de entreepoortjes, waar de festivalgasten verwelkomd werden op een kleurrijk terrein. Om de festivalgangers meteen in de sfeer te brengen kwam je als eerste de draaischijf tegen, waar je een rondje mee kon draaien op de de lekkerste plaatjes in elke muzieksoort die je je maar kan bedenken. Vanuit de draaischijf kwamen we meteen in Cirque de Rave terecht, waar het aan sfeer niet ontbrak. Een festival waardig aangeklede tent, waar het feest-gehalte de hele dag door hoog was. Dankzij lichtshows, veel confetti en leuke artiesten zoals Raymon Hermans en Mark with a K was dat voor mij een plekje om steeds weer terug te komen.

Om de echte zomerse sfeer te voelen, was Villa Ananas de place to be. DJ’s die lekkere dansplaatjes draaide, zonnebril op je neus, biertje in je hand.. Wat wil een mens nog meer?! DJ teams zoals Loud ’n Bright en Mr Bermuda wisten met hun muziek iedereen aan het dansen te krijgen.

wish-outdoor

Naast alle DJ’s was er ook plek voor bands, en wel in The grand theater en bij Leven in de brouwerij. Een leuke afwisseling op de rest van de stages. Waar er gesprongen en hard meegezongen werd bij artiesten zoals Chef’ Special, Ronnie Flex en kleinere bands zoals Repop. Als je even uitgedanst was en zin had in wat competitie, kon je je vrienden uitdagen voor een potje levensgroot beerpong of een rondje op de midgetgolf baan.

Helemaal achteraan sierde een immens groot imposant podium het terrein: DE mainstage, waar WISH om bekend staat. Daar kon je van vroeg tot laat los gaan op hardstyle. En als je na al dat dansen, springen of hakken honger kreeg was er voor ieder wat wils. Van heerlijke vegan broodjes bapao van Boon tot de oude vertrouwde frietjes en Vietnamese loempias.

Toen de zon begon te zakken en golden hour werd ingezet was het pleintje waarbij je zicht had op vier verschillende stages de mooiste plek om dansjes te doen. Woetstok, Rewind, Jimmy Who en Dans & Grietje draaiden elk hun eigen muziekstijl. Het gebied waar mensen in zomerse outfitjes tot laat aan het genieten waren. Daar mag zeker ook wat over gezegd worden, wanr wat zag iedereen er lekker zomers uit!

De eindshows waren te zien bij Dedicated, de hardstyle stage. Waar vuurwerk en stevige muziek de feestende mensen een laatste hoogtepunt bezorgden om de avond in stijl af te sluiten.

Ouwe festivaltijgers, wát een weekend.

Melissa

wish-outdoor-festival-2018

4 juli 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter