Rolling Loud x WooHah maakt line-up bekend

Rolling Loud x WooHah maakt line-up bekend

Dit jaar gaat Rolling Loud in samenwerking met WOOHAH een 2-daags evenement organiseren in Rotterdam Ahoy. Kendrick Lamar en Travis Scot hadden eerder hun aanwezigheid bekend gemaakt op dit vernieuwde evenement, verdere namen zijn nu ook gedeeld.

Internationale performers zoals Aitch, Central Cee, Metro Boomin, Lil Uzi Vert en Soulja Boy zijn zojuist geïntroduceerd. Metro Boomin is een bekende producer die in begin december een groot album heeft gedropt genaamd ‘HEROES EN VILLAINS’. Central Cee is 2 jaar geleden doorgebroken met zijn hit ‘Cold Shoulder’ en is onlangs nog viraal gegaan met ‘Doja’ en ‘Let go’. Er komen ook een hoop grote artiesten uit Nederland optreden, enkele namen zijn S10, Lijpe, SFB en Hef. Check hier de rest van de line-up. Op 30 Juni en 1 Juli zal dit Hip-Hop evenement plaatsvinden.

Foto Instagram WOO HAH

De ticketprijzen zijn:

  • Weekend GA ticket €199,-
  • Weekend GA+ ticket €269,-
  • Weekend VIP €349,-
  • Weekend Munchies €529,

Er was eerder al ophef toen bekend werd gemaakt dat WOO HAH niet meer op het buitenterrein van de Beekse Bergen zou plaatsvinden, maar binnen in Rotterdam Ahoy. De reden die hiervan bekend is dat de organisatie van het terrein van de Beekse Bergen zich niet meer beschikbaar wil stellen voor het grote festival. Het is te veel last is voor de omgeving. Vooral omdat er in de korte zomer periode ook al drie andere festivals worden georganiseerd namelijk: Best Kept Secret, Awakenings en Decibel. Dit is tot grote teleurstelling van de WOO HAH fans.

Alsnog zullen de tickets naar verwachting hard gaan. Wees er snel bij voordat het is uitverkocht!

7 februari 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter