Sefa host een stage op Intents en de line-up tot nu toe

Sefa host een stage op Intents en de line-up tot nu toe

Er zijn weer nieuwe artiesten bekend gemaakt voor het Intents Festival van 2020! Daarnaast begint dinsdag 7 januari de Weekend & Camping ticketsale. Lees snel verder voor alle updates en verdere informatie die nu bekend is!

Sefa host Mega Dynamite Hardcore area

Het is bevestigd! Sefa zal de Mega Dynamite Hardcore host zijn op Zondag. Voor elke Sefa fan is dit geweldig nieuws. Daarnaast is er op dit moment nog een winactie van Intents Festivals voor tickets en een meet en greet met de als maar groter wordende artiest! Wil jij graag winnen? Onderaan dit bericht staat de Facebook post van Intents! Bekijk eerst even snel een overzicht met ticket sales en line-up announcements.

De line-up wordt alsmaar groter

En de stroom zal niet stoppen! Jaarlijks komen er veel verschillende artiesten in grote aantallen naar het bekende festival. Heb jij de line-up al gezien? Bekijk hier het overzicht van de tot nu toe aanwezige talenten per dag op de Intents Festival pagina. Hier kun je het festival ook aan je persoonlijke Festival Fans agenda toevoegen door op het hartje te drukken. Zo mis je niks meer! De line-up groeit snel. Recent zijn onder andere voor de piepkicks liefhebbers GPF toegevoegd, deze zullen aanwezig zijn op de Mega Dynamite Hardcore area. Natuurlijk kan Dr. Peacock zeker niet gemist worden op een gehoste stage van Sefa. Ook Trespassed en Spitnoise zullen komen raggen. Heb jij er al zin in?

© Intents Festival 2019

Verschillende data ticketsales

De verschillende verkoopdata zijn verdeeld over een aantal dagen. De volgende is de Weekend & Camping ticketsale waar je je weekend tickets voor Intents kunt bemachtigen. Zoals elk jaar zijn deze vaak binnen no-time uitverkocht. Zet dus je wekker als jij graag naar dit festival wil! We hebben ook nog wat Tips & Tricks voor je 😏.

Bekijk hier het overzicht van de nog aanwezige verkoopdagen voor het Intents Festival:

Overzicht Ticketsales

Datum Verkoop
12 december 20:00 uur Pre-registratie ticketsale
6 januari 20:00 tot 23:59 uur VIP ticketsale
7 januari 20:00 tot 23:59 uur Weekend & Camping ticketsale
9 januari 20:00 uur Dagticketsale

Video Intents Festival met SEFA en zijn oma

Bekijk hieronder het bericht van Intents om tickets te winnen en een meet en greet! En natuurlijk de leuke video met Sefa en zijn oma 🙂. Wij wensen iedereen heel veel geluk met het tickets proberen te bemachtigen. We houden je up-to-date over de line-up en andere nieuwtjes!

7 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter