Sensation komt terug met iets nieuws: “Beyond Sensation”

Sensation komt terug met iets nieuws: “Beyond Sensation”

In 2017 leek de laatste editie van Sensation plaatsgevonden te hebben, maar het festival is terug! Ofja, de organisatie ID&T komt met een nieuw concept: “Beyond Sensation”. Lees vlug verder!

It is time for something new 

Als jij het festival Sensation nog kent, dan word je hier denk ik erg gelukkig van! Want het nieuwe concept is natuurlijk wel anders, maar nog steeds een Sensation event! De organisatie heeft op hun hoogtepunt in 2017 het Sensation festival stopgezet. Het was een wereldberoemd concept geworden en de grootste artiesten hebben op het event gestaan. Met een mooie quote maken ze duidelijk dat ze nu nog grootser en beter willen gaan uitpakken: “We had a dream and we lived it. Now it’s time to go Beyond.” Vandaar de nieuwe naam Beyond Sensation dus!

De ticketsale en algemene info

Het festival vindt plaats op zaterdag 4 juli in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. En voor nu kun je je al preregistreren voor tickets! Hier de data die tot nu to bekend is:

  • Club Member Sale: 10 februari
  • Hotel Packages Sale: 16 december

Wij zijn benieuwd, ben jij enthousiast over dit nieuwe concept? Ben jij van plan hier heen te gaan? We houden je zeker up-to-date over nieuwe informatie zoals de line-up!

11 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter