Snoeiharde line-up Welcome to the Future Festival 2020 bekend gemaakt

Snoeiharde line-up Welcome to the Future Festival 2020 bekend gemaakt

Op zaterdag 25 juli staat Recreatiegebied Het Twiske in het teken van Welcome To The Future festival. Ben jij een echte house en/of techno liefhebber? Dan is dit de plek waar je dan moet zijn! Het festival staat bekend om de weergaloze line-up die ze elk jaar weer weten te evenaren of zelfs overtreffen. Het belooft dit jaar dan ook weer een groot feest te worden waar veel bezoekers op af zullen komen.

Line-up

Op woensdag 29 januari heeft de organisatie de line-up bekend gemaakt aan de buitenwereld. We kunnen je alvast vertellen, het is er weer eentje hoor… eentje die je niet snel zult vergeten. Grote namen als ANNA, ANOTR, De Sluwe Vos, KI/KI, Kobosil en Joris Voorn beloven er weer een bijzonder goed feestje van te maken. Er zullen uiteraard nog vele grote artiesten (41 in totaal!) optreden tijdens deze dag op maar liefst 7 verschillende podia verdeeld over het terrein. Voor het eerst in de geschiedenis van WTTF is de volledig line-up voor de Mainstage van Nederlandse bodem! Je zult je dus zeker niet snel vervelen op het ”rustgevend” recreatie gebied het Twiske! 😉

Kortom, pak je agenda en een dikke viltstift en noteer in dik gedrukte koeienletters; Welcome To The Future op zaterdag 25 juli. Wanneer je dit niet doet bestaat er natuurlijk een kans dat je dit gave feestje zult missen en moet wachten tot de editie van 2021… Wil jij de complete line-up bekijken? Check dan even onze festivalpagina!

Tickets

Wil jij jezelf van een plekje verzekeren op de 2020 editie? Dat kan! Kaartjes zijn al te koop maar mensen, alsjeblieft wacht niet te lang. Hoe langer je namelijk wacht hoe groter de kans bestaat dat het uitverkocht is! De early bird is namelijk al helemaal verdwenen uit de schappen en er zijn dus alleen nog maar regular tickets verkrijgbaar! Wees er dus snel bij!

Header foto: FaceBook Welcome To The Future Festival

29 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter