Soenda Festival 2013 en 2014

Soenda Festival 2013

Vorig jaar was de vijfde editie van Soenda Festival, dat op 18 mei plaats vond op terrein Ruigenhoek in Utrecht. De dagen voor het festival had het enorm geregend waardoor het terrein was omgetoverd van grasveld naar modderpoel. Ondanks de nattigheid is de organisatie er in geslaagd een zomers festival neer te zetten en was het een druk bezocht festival. Het festival was van te voren al helemaal uitverkocht. Soenda festival was voor mij de start van een mooi festival seizoen!

De organisatie had er voor gekozen om dit jaar meer kleinere areas te creëren. Riviertjes, bruggetjes, bootjes en zelfs een eilandje zorgde voor een knus festivalterrein. Het gehele decor was geïnspireerd op Zuid-Oost Azië, waardoor ik de modder toch even kon vergeten.. De voetjes gingen van de vloer! Ook al bleef mijn laars soms vast gezogen zitten.

Grote technohelden als Gaiser, Karotte, Ben Sims, Joris Voorn en Cari Lekebusch kregen het hele publiek met zich mee. Ook de deephouse was goed vertegenwoordigd met Hot Since 82, Noir en Adana Twins.  De afsluiting werd gedaan door Secret Cinema en Egbert, niet de perfecte afsluiter voor mij. Er werd voor een afsluiter niet voldoende geknald, gelukkig werd dit door het vuurwerk weer helemaal goed gemaakt!

Soenda Aftermovie 2013

157140front

Soenda Festival 2014

Soenda Festival 2014 vindt dit jaar plaats op 17 mei in Utrecht, wederom op het Ruigenhoek terrein. Soenda verrast ons dit jaar weer met een heerlijke line-up! 

Voor mij word dit hopelijk weer de start van een fantastisch festival seizoen!

Line-up Soenda Festival 2014

Java
Surgeon
Robert Hood
Cari Lekebusch
Matador – live
Mathias Kaden
Detroit Swindle
Samuel Deep

KOMODO
Oscar Mulero
Karenn (Blawan & Pariah) – live
Rødhåd
Shifted
ROD
Happa
Abstract Division

ROTI
Kink – live
Shadowchild
Gerd
Paul Woolford
De Sluwe Vos
Friend Within
Nino & Frankie

SOEMBAWA
Oliver Koletzki
Joris Delacroix
Einmusik – live
Oliver Weiter
Miss Melera
Arjuna Schiks – live
Rachelle Grooten

 

Early Bird Ticket – UITVERKOCHT

Normal Bird Ticket: € 39,75 (ex service kosten)
Lazy Bird Ticket (inc. 6 munten): € 54,75 (ex service kosten)

22 april 2014

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter