Soenda Festival maakt eerste namen bekend voor 2020 editie!

Soenda Festival maakt eerste namen bekend voor 2020 editie!

Op zaterdag 23 mei is het weer zo ver: Soenda Festival 2020. De organisatie heeft een verrassing voor je, de eerste grote namen zijn zojuist bekend gemaakt! In totaal zullen er meer dan 50 artiesten komen optreden op Soenda Festival 2020!

De artiesten zullen worden verspreid over 6 stages op het terrein, voor iedere techno en house liefhebber is dit zeker de plek waar je moet zijn op 23 mei. Grote jongens als Rebekah, Max Cooper, Attention Deficit Disorder, Ross From Friends en N’TO zijn te gast in het groene, waterrijk hard van Utrecht: Groenekan, Utrecht.
Het is alweer de twaalfde editie van het jaarlijks terugkerende techno/house festival en het beloofd dan ook grootser en dikker te worden dan ooit! Veel grote namen zullen optreden maar er zullen ook veel nieuwkomers en podium krijgen. Een graag geziene DJ van het moment is bijvoorbeeld De Sluwe Vos, hij zal een B2B draaien met Samsjoedin… Verder moet je rising techno star of queen KI/KI niet vergeten, ze zal heel het festival op zijn kop zetten!

Het tweede deel van de line-up zal begin maart volgen!

Wil jij de volledige versie van de eerste line-up release bekijken? Check dan even onze festivalpagina!

Foto header: Niels de Vries X Soenda Festival

5 februari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter