Festival abroad: Soundwave 2016 Kroatië

Festival abroad: Soundwave 2016 Kroatië

Nu we overweldigd worden door de start van de kaarverkoop van veel Nederlandse festivals vergeten we al snel de pareltjes die iets verder van huis liggen. Veel van onze grote tips voor 2016 vinden plaats in het prachtige Kroatië.

Al twee maal eerder stond er een reporter van festivalfans op het Dimensions Festival, een ongelofelijke ervaring. Dit jaar zal naast Dimensions Festival onder andere Outlook en Soundwave festival uitgelicht worden. In het kader van de kaartverkoop van de 8e editie van Soundwave Festival hierbij een snelle update (voor de nog onbekenden van het festival) van wat Soundwave te bieden heeft.

Soundwave festival beschrijft zichzelf als een van Europa’s meest intieme en vriendelijke festivals. De gehele omgeving rondom het festival zal voor vijf dagen getransformeerd worden in een paradijs op aarde. Het festival vindt plaats in het vissersdorpje Tisno aan de kust van Kroatie en zal artiesten vanuit de hele wereld verwelkomen. De line up omvat onder andere: Alexander Nut, Calibre, Mala, Craig Charles, Fatima & The Eglo Live Band, Gentlemans Dub Club, Channel One Sound System en Clap Clap. Naast muziek is er ook ruimte voor theater en kunst.

We hoorden ook iets over een race met ezels? Waarom niet!

Tickets zijn verkrijgbaar voor 99 pond. Benieuwd naar een sfeerimpressie en de volledige line-up? Kijk snel op: www.soundwavecroatia.com.

28 januari 2016

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter