Speeddaten op komm schon Alter Festival

Speeddaten op komm schon Alter Festival

Yes! Aanstaande 9 juni zal komm schon Alter Das Festival plaatsvinden in de Tuinen van West. Als echte festivalfan mogen jij en ik dat natuurlijk niet missen. Althans; als je 24+ bent, dan. Want dat is het unique selling point van dit feestje. Alle komm schon Alter edities zijn bedoeld voor mensen van boven de 24 jaar – zodat het publiek lekker met elkaar op één lijn zit en alle jeugdige onzekerheden thuis worden gelaten.

En dat komt goed uit! Want het thema van dit jaar is Making a connection. Daar kan jij geen scrupules bij gebruiken, natuurlijk. Om het maken van een connectie te vergemakkelijken, heeft komm schon Alter dit jaar de handen ineengeslagen met datingapp The Inner Circle en maken zij het mogelijk om tijdens het festival te speeddaten. Dit alles in een speciale area, zodat je zonder zorgen op zoek kan naar jouw mogelijke love connection.

Ook als je niet per sé l’amour tracht te vinden, wil komm schon Alter mensen aanmoedigen zich met elkaar te verbinden. Zo krijg je bij binnenkomst een polsbandje (Huh? Krijg je dat niet bij ieder zichzelf respecterend festival? – Wait for it!) Je kan kiezen uit een bandje met daarop Looking for: Lust, Friendship, Love of Connection. Zodat de mensen om je heen precies weten waar jij en zij aan toe zijn.

Zit je niet te wachten op de liefde, of heb je daar geen handje bij nodig? Geen enkel probleem! Jij komt natuurlijk gewoon vanwege jouw liefde voor de muziek – laat dat nu net de hoofdmoot van dit festival zijn! Met namen als Oliver Weiter, Budakid en Spix Macaw kunnen we je garanderen dat jouw techno- en deephouse-hartje sneller zal gaan kloppen!

De laatste serie kaarten zijn in de verkoop gegaan (€39,50) en gaan hard, dus als je het weekend van 9 juni wil genieten van goeie techno en deephouse en misschien wel van elkaar, scoor dan nu nog even snel je ticket!

Irma

30 mei 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter