Speel mee met de Dutch Dance Quiz!

Speel mee met de Dutch Dance Quiz!

Op zaterdag 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven vanuit de legendarische Warehouse Elementenstraat in Amsterdam de Dutch Dance Quiz. De quiz, die bestaat uit drie afleveringen, brengt een ode aan meer dan 30 jaar dance in Nederland en is mee te spelen vanuit je eigen woonkamer.

Test jou dance kennis

De kijker kan in het drieluik onderwerpen als 2 Unlimited, RoXY, de iT, Thunderdome en Parkzicht verwachten. Nederlandse dance-iconen als Chuckie, Erick E, Jaydee, Joris Voorn, Martin Garrix en Mental Theo richten zich met quizvragen en anekdotes tot de kijker. Vanuit een speciale green room speelt het DJ panel mee, bestaande uit Dano, The Darkraver, Roog, Michel de Hey, Julian Jordan, Reinier Zonneveld, Boris Werner, Luuk van Dijk en dance liefhebster Geraldine Kemper. De quiz bevat ook veel nooit vertoond videomateriaal. Test jou dance kennis en maak ook nog eens kans op een prijzenpakket!

Trots

‘Juist nu moeten merken en de muziekindustrie hun krachten bundelen, om muziekliefhebbers een mooie ervaring te bieden. Tijdens de opnames leefde er onder de makers zoveel passie en trots, dat willen we laten zien, voelen en ervaren.’ zegt Peter Kan, de oprichter van First Day of Spring.

De Dutch Dance Quiz wordt mogelijk gemaakt door Nationale-Nederlanden en Philips TV & Sound, die ook trots zijn op onze rijke dance cultuur. Kijk en speel vanuit je woonkamer mee met de quiz op 17, 24 en 31 oktober vanaf 21:00 op dutchdancequiz.nl. Benieuwd naar extra info, oefenvragen, teaser content en meer? Houd het facebookevent in de gaten.

 

 

 

 

 

1 oktober 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter