Stadspark Live: Eerste namen- & datum start ticketverkoop bekend gemaakt

Stadspark Live: Eerste namen- & datum start ticketverkoop bekend gemaakt

Op zaterdag 20 juni is het weer tijd voor Stadspark Live. De tweede editie belooft tot nu toe al iets moois te worden. Lees snel verder om erachter te komen welke artiesten er al op het programma staan en wanneer de ticketverkoop zal starten!

Eerste namen

Het festival heeft vier grootse namen bekend gemaakt. Dit zijn niemand minder dan: The Script, Kensington, Iggy Pop en Passenger! De drie bandjes en een solo artiest maken deze editie hopelijk ook zo geslaagd als de vorige! Naast deze artiesten zullen er nog twee namen worden toegevoegd aan het rijtje. Wanneer deze namen bekend worden gemaakt is nog niet duidelijk.

Stadspark Live

©Facebook Stadspark Live

Ticketverkoop

De ticketverkoop van Stadspark Live start op zaterdag 23 november om 10:00 uur. De prijs van een kaartje is ook al bekend gemaakt. Tickets kosten namelijk €59,50 per stuk. Daarnaast worden er ook Ticket De Luxe kaarten verkocht. De prijs hiervan is nog niet bekend gemaakt.

Algemene info

Het festival vindt dus plaats op zaterdag 20 juni in het Stadspark Groningen. Stadspark Live zal haar deuren om 13:00 openen en om 00:00 weer sluiten. Jong en oud, jullie zijn allemaal welkom!

21 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter