Stormzy en Trippie Redd toegevoegd aan WOO HAH! line-up

Stormzy en Trippie Redd toegevoegd aan WOO HAH! line-up

De organisatie van WOO HAH! heeft opnieuw flinke headliners weten te strikken voor het festival van 12 t/m 14 juli. Eerder werden al namen als Travis Scott, Lil Uzi Vert en Brockhampton bekend gemaakt. Daar zijn nu onder andere Stormzy, Trippie Redd, Flatbush Zombies, Kodak Black, JID en London On Da Track aan toegevoegd. Eerder werd bekend dat Skepta helaas gecancelled is.

De line-up van WOO HAH! is daarmee ongekend te noemen. Er zijn weinig Europese festivals met zo’n uitgebreid hiphop programma. Bekijk de complete line-up, per dag, op onze WOO HAH! festivalpagina. Hier vind je ook meer informatie over de kaartverkoop en de sfeer van het festival.

Tickets voor WOO HAH! zijn nog te koop. Je kunt nog weekendtickets in- (€169) en exclusief camping (€134) en dagkaarten (vrijdag €53,90, zaterdag & zondag €75,90) kopen. Wacht er niet te lang want de kans is zeer groot dat het festival (opnieuw) gaat uitverkopen.

Nieuw dit jaar is de camping. Hierdoor kun je genieten van een heel weekend en de WOO HAH! sfeer optimaal beleven. Naast het meenemen van je eigen tentje is het ook mogelijk om gebruik te maken van vooropgezette tenten en tipi’s voor wat extra luxe.

8 maart 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter