Studio Festivale: nieuw house / techno festival in Brabant

Studio Festivale: nieuw house / techno festival in Brabant

Ben je liefhebber van de feestjes van elrow, STRAF_WERK en Pleinvrees? Dan hebben we goed nieuws. Op een nieuw festival, genaamd Studio Festivale, komen o.a. deze drie partijen bij elkaar. Het festival wordt op zaterdag 20 juni 2020 georganiseerd.

Locatie: Landgoed Duynenwater
Deze locatie ken je mogelijk beter als het E3 Strand in Eersel. Vorig jaar kreeg het echter de naam: Landgoed Duynenwater. Natuurlijk nog steeds een prachtige locatie voor een outdoor festival. Een stukje buiten Eindhoven kun je hier genieten naast het water. Op Duynenwater worden ook Dominator en Paperclip georganiseerd.

Ook Masquerade, Losjes en Braaf hosten stage
Naast de area’s van elrow, STRAF_WERK en Pleivrees hosten ook The Masquerade by Claptone, Losjes en Braaf een stage. Wie deze partijen een beetje kent weer dat er dan vooral veel house en techno gedraaid zal worden. Dit in combinatie met de fijne locatie van Landgoed Duynenwater moet voor een heerlijke eerste editie van Studio Festivale zorgen.

Wanneer start de kaartverkoop?
Over de ticketsale is nog weinig bekend gemaakt. Wat een kaartje gaat kosten durven we daarom nog niet te zeggen? Het is wel mogelijk om je te pre-registreren. Zo blijf je via de mail op de hoogte over de start van de kaartverkoop.

3 februari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter