Sziget maakt eerste deel van line-up 2020 bekend

Sziget maakt eerste deel van line-up 2020 bekend

Sziget is een van de grootste multe-genre festivals ter wereld! Het festival vindt plaats in Budapest en vele Nederlanders weten de weg hierheen goed te vinden. Het festival vindt plaats van woensdag 5 t/m woensdag 12 augustus. Dit valt dus in de zomervakantie. De organisatie heeft vandaag het eerste gedeelte van de line-up bekend gemaakt!

Headliners

De headliners zijn een mooi aantal verschillende artiesten. Zo gaan we van een DJ naar een Zangeres en van rockband naar een dance-trio. De headliners die tot nu toe bekend zijn gemaakt zijn niemand minder dan Calvin Harris, Dua Lipa, Kings Of Leon, Major Lazer en The Strokes.

©Facebook Sziget Festival Nederland

Eerste namen

In totaal zijn er 80 namen bekend gemaakt. De kans is dus groot dat je blij gaat worden van deze lijst. In totaal zullen er rond de 500.000 bezoekers langskomen. Het is dus niet zo gek dat er zoveel verschillende genres te vinden zijn. Een aantal andere grote namen op deze lijst zijn A$ap Rocky, Foals, Khalid, Stormzy, FKA Twigs, Anna Calvi, Keane, Denzel Curry, Caribou, Kaytranada en Lewis Capaldi. Verschillende artiesten gaan voor een live performance. Dit zijn Jon Hopkins, Floating Points, Sam Feldt en What So Not. Er is tot nu toe één B2B set bekend gemaakt. Die is voor Jamie Jones & Joseph Capriati.

Benieuwd naar alle 80 artiesten die tot nu toe bekend zijn gemaakt? Check het op de pagina van Sziget!

Tickets

De ticketverkoop voor Sziget is al een tijdje geleden begonnen. Wacht alleen niet te lang met het bestellen ervan. De ticketprijzen stijgen vanaf dinsdag 3 maart namelijk in prijs.

12 februari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter