Last but not least: The National nieuwste headliner op Sziget

Last but not least: The National nieuwste headliner op Sziget

Het Island of Freedom maakte deze week de laatste headliner bekend. Naast topartiesten Florence + The Machine, Post Malone, The 1975, Foo Fighters, Ed Sheeran, Twenty One Pilots and Martin Garrix wordt nu als allerlaatste The National aan het rijtje toegevoegd.

Met maar liefst zeven albums op hun naam mogen we The National best wel een zeer succesvolle Amerikaanse rockband noemen. Hun poëtische, melancholische vorm van indie-art-rock heeft ervoor gezorgd dat de Amerikaanse rockband talloze prijzen won waaronder een Grammy in 2017. Naast al deze awards voor hun prachtige muziek zijn ook hun performence op het podium onmisbaar. Check hier hoe ze vorig jaar live op Best Kept Secret speelden!

Ieder jaar bezoeken meer dan 500.000 festivalgangers uit honderd verschillende landen het festival. Sziget omarmt diversiteit en is onderdeel van de ‘Love Revolution’, waarbij de kracht van de gemeenschap wordt gebruikt om liefde, acceptatie, tolerantie en vrijheid te vieren. We love it. En naast deze mooie gedachten en alle prachtartiesten brengt het Island of Freedom een programma dat vol zit met theater, cabaret, optredens en art. Dit allemaal vindt plaats op een eilandje midden in Hongarije. Zie je het al voor je? All day heerlijke muziek, een overvloed aan liefde, de prachtige zon op je gezicht en het enige wat je hier hoeft te doen is te genieten van het leven!

Het complete programma check je op onze Sziget festivalpagina. Hier vind je ook alle andere informatie omtrent ticketprijzen en locatie.

 

Beeld Sziget Facebook

8 maart 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter