Sziget maakt nieuwe namen én het tijdschema bekend

Sziget maakt nieuwe namen én het tijdschema bekend

Het is lente, de zon straalt in de heldere blauwe lucht én Sziget maakt vandaag de line-up compleet inclusief nieuwe namen én het tijdschema van de zes grootste podia. Wat willen we nog meer!?

Macklemore, 6LACK, Michael Kiwanuka en Colin Benders zijn de vier grote namen die zijn toegevoegd aan de line-up van Sziget Festival. De multi-award winnende rapper Macklemore keert na zijn optreden op Sziget 2017 deze zomer terug naar het eiland. Ook 6LACK reist in augustus af naar Boedapest om zijn hiphop-sound ten gehore te brengen. De Britse soulzanger met Afrikaanse roots, Michael Kiwanuka, belooft het Sziget-publiek omver te blazen met zijn rauwe vocals.

En dat zijn nog maar de grote namen. Vanuit Nederland brengt Colin Benders – voormalig jazz-/hiphopartiest Kyteman – zijn unieke elektronische act mee naar The Island of Freedom. Ken je hem nog, van die legendarische show op Lowlands!? Zo niet, dan hier een korte reminder:

Ook trap- en hardstyle DJ Kayzo, dubstep-dj Virtual Riot, de Amerikaanse rapper Tyla Yaweh en de Franse multi-instrumentalist Jean Tonique maken hun opwachting op het festival. Tot slot komt drum & bass label Hospital Records met High Contrast (dj set), Metric, Danny Byrd en Dynamite MC naar The Island of Freedom.

Line-up 
De organisatie maakte ook het tijdschema van de zes grootste podia bekend. De komende weken worden er nog wat kleinere namen toegevoegd en wordt het randprogramma vol (straat)theater, dans, circus, sport en kunst verder aangevuld. Voor nu ziet het er zo uit. We can’t wait!

Check alle informatie over Sziget op onze Sziget festivalpagina. Hier vindt je niet alleen het programma maar ook alle andere informatie omtrent ticketprijzen en locatie.

24 april 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter