Sziget : The Island of Freedom

Sziget : The Island of Freedom

Een vakantie lang naar een festival gaan, Sziget Festival maakt het mogelijk! Hier kun je 7 dagen lang het echte festival-gevoel beleven op een eiland nabij Boedapest, Hongarije. Het festival trekt bezoekers van over de hele wereld en is dit jaar alweer toe aan haar 24e editie.

Vanaf Nederland gaan er verschillende treinen, bussen en vliegtuigen naar het zonnige Boedapest. Want van lekker weer zul je hier zeker gegarandeerd zijn! Ook is in Hongarije alles een stuk goedkoper, toegang tot het festival kost voor een week een kleine €250,-. Hierbij komt uiteraard nog wel de reis en overnachting.

98141

Om even bij te komen van het festival kun je ook een dagje naar een badhuis in Boedapest gaan, of de mooie plekjes van deze stad ontdekken. Natuurlijk kan je ook gewoon vijf of zeven dagen op het festivalterrein blijven. Er komen namelijk artiesten van werkelijk overal. Een deel van de line-up is ook al bekend. Zo komen Rihanna, David Guetta en Hardwell.

Op het festival zijn er ook veel verschillende dingen te proeven en worden er bijvoorbeeld circusshows georganiseerd. Ook kun je deelnemen aan workshops of even lekker luieren in een tent vol met hangmatten. Sziget maakt haar bijnaam ‘The Island of Freedom’ zeker waar! Om dit te ontdekken moet je natuurlijk wel even een kaartje kopen, want de ticketverkoop is al een tijdje gestart.

Voor meer info kijk je op de site of download de Sziget app!

17 mei 2016

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter