The Crave Festival maakt line-up voor de zaterdag bekend!

The Crave Festival maakt line-up voor de zaterdag bekend!

Den Haag zal in het weekend van 5 tot en met 7 juni roze kleuren en zal zich klaar moeten maken voor een weekend vol harde techno, straffe electro, prikkelende house, lekkere disco en nog veel meer vormen van elektronische muziekstromingen. Deze verschillende soorten muziek kan het publiek beluisteren op diverse locatie in de stad. Zaterdag 6 juni is het Haagse Zuiderpark het decor van het hoofd event: The Crave Festival Zaterdag. Het Zuiderpark biedt een blije groene oase en industriële elementen. De organisatie neemt de bezoekers mee op een reis langs vier verschillende podia met rookmachines, onverwachtse back2back’s, een compleet magische sfeer, buitenaardse ritmes, de Haagse legendarische West Coast Sound en natuurlijk de beste (nieuwe) elektronische artiesten. Ga jij mee op reis? Het belooft een spetterende, grootse en magische 6e editie te worden van The Crave Festival in het Haagse Zuiderpark.

Line-up The Crave Festival Zaterdag

The Crave Festival zou de The Crave Festival niet zijn als ze zich niet weer zouden overtreffen met het aanbod van de beste artiesten binnen de elektronische muziek. Ook dit jaar is het ze weer gelukt om een line-up te creëren als nooit te voren… The Crave Festival heeft namelijk zojuist de line-up bekend gemaakt met headliners als Nina Kraviz, Honey Dijon, Hunee, Ben Sims, Job Jobse en KI/KI. Wil jij de volledige line-up bekijken? Check dan even onze festivalpagina van The Crave Festival.

De full weekend line-up zal later in de komende maanden bekend worden gemaakt. Zoals voorgaande edities blijft de ticketverkoop beperkt om zo de intimiteit hoog te houden, dit is dan ook kenmerkend voor The Crave Festival. Het festival zal zich dit jaar wederom hebben verbeterd op het gebied van productie en organisatie. Ook niet geheel onprettig; inclusief gratis water!

21 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter