Thuishaven Wintershows 2020

Thuishaven Wintershows 2020

Ben jij benieuwd naar alle komende Thuishaven Wintershows? Wij hebben een mooi overzicht voor je gemaakt met alle winteredities!

Thuishaven is wel bekend bij menig techno-fanaat. Een echt begrip binnen de scene en is een echte THUISHAVEN voor vele bekende en onbekende techno producers en DJ’s. Bijna elke weekend is het wel raak bij het festivalterrein van Thuishaven. De grootste namen zijn er al geweest en er gaan er nog zeker velen volgen! Voor artiesten als Job Jobse, De Sluwe Vos, Bart Skils, Franky Rizardo en Eelke Kleijn is dit zeker geen onbekend terrein.

Er heerst een speciaal sfeertje op het terrein van Thuishaven. Het terrein straalt rust maar ook vrijheid en fantasie uit, met de meest absurde wezens en balloncreaties is dit echt een plek om je ogen uit te kijken! Thuishaven is daarnaast een plek waar veel onervaren artiesten hun debuut maken in het bijzijn van een groot(ser) publiek. Er zijn 3 verschillende stage te bezoeken op het terrein tijdens de winteredities; De Kas (Mainstage), De Circustent en De Loods. De Kas is (meestal) de mainstage tijdens de wintereditie en hier draait dan ook de ”hoofdact”. De circustent is een leuke en vrij grote stage met een leuke lichtshow en tot slot de Loods, deze staat bekend om de wat hardere techno die hier wordt gedraaid. Op de winteredities zijn de buitenbarretjes helaas gesloten maar er zijn goede vervangende voorzieningen bij de overdekte area’s. Er zijn genoeg (gratis) toiletten beschikbaar, catering waar je het lekkerste eten in Amsterdam kunt verkrijgen en voldoende plekken waar je even lekker tot rust kunt komen en chillen.

Een kaartje voor een thuishaven editie kost tussen de €20 en €25, deze zijn verkrijgbaar op de website van Thuishaven zelf. Wanneer een editie is uitverkocht kun je altijd nog op TicketSwap kijken voor betrouwbare ”tweedehands” kaartjes, deze tickets zijn uiteraard een paar euro duurder… Thuishaven is verder makkelijk te bereiken met het OV en eventueel eigen vervoer zoals een auto of fiets, hier zijn tevens voldoende parkeerplaatsen voor beschikbaar. Het makkelijkst is om de trein te pakken naar Station Sloterdijk en vervolgens hier de metro (lijn 50, richting Isolatorweg) te pakken met als eindbestemming Metrostation Isolatorweg, Amsterdam. Vanaf dit metrostation is het een kleine 5 minuten lopen naar het festivalterrein.

Een overzicht van alle Thuishaven feetjes deze winter:

Datum Event
Zaterdag 18 januari Thuishaven winter W/ Karotte 15HRS
Zaterdag 25 januari Thuishaven winter W/ Eelke Kleijn 10HRS
Zondag 2 februari Thuishaven winter W/ De Sluwe Vos 10HRS (Sold out)
Zondag 9 februari Thuishaven winter W/ ANOTR 10HRS
Zondag 16 februari Thuishaven winter W/ Amelie Lens (Sold out)
Zaterdag 22 februari Thuishaven winter W/ De Techno Special
Zondag 23 februari Thuishaven winter W/ Sven Väth
Zaterdag 29 februari Thuishaven winter W/ Olivier Weiter & Miss Melera 15HRS
Zondag 1 maart Thuishaven winter W/ Franky Rizardo/Luuk van Dijk/Toman
Zondag 8 maart Thuishaven winter W/ Benny Rodrigues/De Sluwe Vos/Sandrien
Zondag 22 maart Thuishaven winter W/ DIMITRI 10HRS
Zaterdag 4 april Thuishaven winter W/ Michel De Hey 10HRS

Foto header: Jaap Beyleveld, FaceBook Thuishaven

15 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter