Thunderdome als de bliksem uitverkocht!

Thunderdome als de bliksem uitverkocht!

Maandag 18 september begon om 11:00 uur de kaartverkoop voor het welbekende Thunderdome. Na een paar minuten was het al helemaal uitverkocht. Hoe komt dat zo? We vertellen het in dit artikel.

Wat is Thunderdome

Thunderdome is een hardcore festival dat wordt georganiseerd door ID&T. De eerste editie was al in 1992 op 19 juni in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch en op 20 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Nu zijn het in totaal 66 edities waarvan ook veel edities in andere landen zoals: Duitsland, België, Australië, Spanje, Zwitserland en Italië. Dit feest is al jaren een bekende onder de hardcore liefhebbers ook vaak bekend als gabbers. Op maandag 18 september om 11:00 uur begon de membersale. Er waren vijftigduizend kaartjes beschikbaar en die waren allemaal binnen no-time uitverkocht door mensen uit ruim 50 verschillende landen. Dat betekent dus ook dat er geen regular sale meer komt.

another-edition-thunderdome

Waar en wanneer

Thunderdome zal zich dit jaar op zaterdag 9 december in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvinden. Het zal duren van 22:00 tot 07:00, dat wordt voor de gene die wel een kaartje hebben kunnen bemachtigen dus de hele nacht door stampen en hakken op hun favoriete hardcore artiesten.

Wie komen er

Er is nog geen line-up bekend van Thunderdome 2023. Om een beeld te krijgen wie er op deze editie van Thunderdome zouden kunnen gaan draaien zou je hier een kijkje kunnen nemen naar de vorige edities.

 

 

18 september 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter