Ticketsale van Solar barst los

Ticketsale van Solar barst los

Op vrijdag 2 april om 12:00 uur barst de ticketsale van het creatiefste festival van Nederland weer los. Van 29 juli t/m 1 augustus 2021 is het namelijk weer tijd voor Solar! Wil jij als één van de eerste tickets bemachtigen? Zorg er dan voor dat je je nu pre-registreert! Lees hieronder meer over de registratie en de ticketinfo van dit weekendfestival.

Zo kun jij je pre-registreren

Het is vanaf vandaag, vrijdag 19 maart, mogelijk om je te pre-registreren voor Solar. Wie zich heeft geregistreerd krijgt zelfs een uur voordat de officiële ticketverkoop start (vrijdag 2 april om 11:00 uur), toegang om als één van de eerste tickets te kopen. Registreren kan via de website van het festival.

Beschikbare tickets & ticketprijzen

Een groot deel van de tickets is al in 2020 verkocht. Hierdoor zijn er nog maar een aantal tickets die beschikbaar gesteld worden. Ondanks dat het ernaar uitziet dat deze zomer festivals weer georganiseerd kunnen worden, wordt er tóch rekening gehouden met het feit dat het afgelast kan worden. Hierom werkt de organisatie met een aanbetalingsregeling. Je betaald daarom een aanbetaling van €10 euro per ticket. Zodra er groen licht gegeven wordt, betaal je het resterende bedrag. Mocht het festival inderdaad doorgaan, ontvang je tegen die tijd meer info van de organisatie voor verdere instructies.

Hieronder zijn de beschikbare tickets en de ticketprijzen te zien:

  • 4 Day Holiday Ticket (incl. camping): €10,00 aanbetaling, €145,00 totaal (excl. servicekosten)
  • 3 Day Holiday Ticket (incl. camping): €10,00 aanbetaling, €125,00 totaal (excl. servicekosten)
  • Weekend Ticket (excl. camping): €10,00 aanbetaling, €85 totaal (excl. servicekosten)

 

19 maart 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter