Nieuws

‘Tijdens Hello 2019 vieren we non-stop oud en nieuw’

‘Tijdens Hello 2019 vieren we non-stop oud en nieuw’

A whole new event is born: Hello 2019. Op 31 december wordt er in maar liefst drie steden een knallend begin gemaakt van 2019. 

Maastricht, Den Bosch en Enschede zijn de drie steden waar tijdens new years eve flink wordt gefeest. Van urban tot hardstyle, in alle steden is er een mix aan diverse muziekstijlen. Maar het is niet alleen de muziek die voor plezier zorgt. De hele avond wordt op vrijwel elke gelegenheid aangegrepen om er een groot en onvergetelijk feest van te maken. ‘Tijdens Hello 2019 vieren we non-stop oud en nieuw, want waarom een keer aftellen als het ook de hele nacht door kan?’, zegt Mitchel Bovenlander, eigenaar en organisator van 4PM.

‘Daarnaast zijn we trots om tijdens oud en nieuw een groot aantal artiesten van niveau naar deze steden te trekken’. Want met als headliner in Enschede en Maastricht De Jeugd van Tegenwoordig, kan het feestje eigelijk al niet meer stuk. Benieuwd naar de andere namen die optreden tijdens Hello 2019? Check het in onze Festival Fans agenda!

Tickets
De voorinschrijving is t/m 7 oktober geopend. Door middel van deze pre registration kunnen tickets worden bemachtigd voor  €30,-, daarna, op 8 oktober, start de reguliere ticketverkoop

Sien

Reporter: Sien

Limburgse Amsterdammer. Wacht ieder jaar vol smart op het festivalseizoen. Houdt immens van rockbandjes, 90s r&b en oude dance classics. En vindt de heerlijke vibe op festivals het beste wat er is.

Sien

oktober 7th, 2018

No comments